Η στιγμή που ένας άντρας ρίχνει ανήλικο κορίτσι από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που ένας άντρας ρίχνει ανήλικο κορίτσι από τον τρίτο όροφο εμπορικού κέντρου (vid)
Παραλίγο τραγωδία σε εμπορικό κέντρο της Κίνας, όταν ένας 36χρονος πέταξε από τον τρίτο όροφο ένα ανήλικο κορίτσι, πριν πηδήξει κι ο ίδιος στο κενό. Σκληρές εικόνες.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό συμβάν βρέθηκαν οι επισκέπτες εμπορικού κέντρου σε πόλη της Κίνας, όταν ένας άντρας άρπαξε ένα κοριτσάκι τριών ετών κι αφού το σήκωσε πάνω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στη συνέχεια το έριξε από ύψος σχεδόν δέκα μέτρων στο ισόγειο του χώρου.

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο άντρας ανέβηκε κι ο ίδιος στα κάγκελα, πηδώντας στο κενό από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα τις μεσημεριανές ώρες, μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες κάθε ηλικίας, που απολάμβαναν την βόλτα και τα ψώνια τους, ενώ ευτυχώς τόσο το άτυχο κοριτσάκι όσο κι ο παρολίγο δολοφόνος του, κατάφεραν να επιβιώσουν από την πτώση.

Οι αστυνομικοί που καταπιάστηκαν με την υπόθεση υποστήριξαν πως ο άντρας είχε εδώ κι αρκετό καιρό τάσεις αυτοκτονίας λόγω οικονομικών κι επαγγελματικών προβλημάτων, ωστόσο αδυνατούν να κατανοήσουν τους λόγους που προσπάθησε να αφαιρέσει την ζωή του κοριτσιού, το οποίο όπως έγινε αργότερα γνωστό δεν έχει κάποια συγγενική σχέση μαζί του.

Ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος με πολλαπλά κατάγματα, ενώ το άτυχο κοριτσάκι γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς προσγειώθηκε πάνω σε μία τέντα που βρισκόταν στο ισόγειο.