Ο 3χρονος που επέζησε 48 ώρες σε παγωμένο δάσος, λέει ότι τον προστάτεψε μία αρκούδα

Gazzetta team
Ο 3χρονος που επέζησε 48 ώρες σε παγωμένο δάσος, λέει ότι τον προστάτεψε μία αρκούδα
Μία απίστευτη ιστορία προέρχεται από τη Βόρεια Καλιφόρνια που δεν ξέρει κανείς αν μπορεί να γίνει πιστευτή, αφού αφορά ένα 3χρονο αγοράκι και τις δηλώσεις του.

Το αγοράκι λοιπόν, άγνωστο πως, είχε χαθεί για σχεδόν τρεις μέρες σε μία δασική περιοχή με τη θερμοκρασία τα βράδια πέφτει πολλούς βαθμούς κάτω από το μηδέν. Οταν με τα πολλά βρέθηκε ζωντανό, είπε στην αστυνομία και στην οικογένειά του ότι τον προστάτευε μια.... αρκούδα!

Το όνομα του μικρού είναι Κάσεϊ Χάθαγουεϊ και βρέθηκε μέσα σε θάμνους και ήταν βρεγμένος από την παγωνιά και το νερό που έπεσε.

Οι διασώστες μια και υπήρχε κακοκαιρία αναγκάστηκαν, να διακόψουν για κάποιες ώρες τις προσπάθειές τους και οι ελπίδες τους να τον βρουν ζωντανό ήταν μηδενικές.

Kάτι που όπως είναι λογικό έκανε ακόμη μεγαλύτερη την έκπληξή τους, όταν το βρήκαν ζωντανό.

Μάλιστα πιστεύουν ότι το αγοράκι είχε... παραισθήσεις από την ταλαιπωρία ή ότι το είπε γιατί φοβήθηκε ότι θα το τιμωρούσαν.

Η θεία του όμως ισχυρίζεται ότι ο μικρός λέει την αλήθεια. «Λέει ότι του έκανε συντροφιά μια αρκούδα για δυο μέρες. Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο για να τον κρατήσει ασφαλή», τόνισε χαρακτηριστικά.