Έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών τα νεογέννητα δίδυμά του και τα πέταξε στα σκουπίδια (pics & vid)

Gazzetta team
Έβαλε σε σακούλες σκουπιδιών τα νεογέννητα δίδυμά του και τα πέταξε στα σκουπίδια (pics & vid)
Η απίστευτη υπόθεση της εγκατάλειψης των δύο βρεφών έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα, καθώς το ένα αδερφάκι δεν άντεξε και πέθανε ενώ το άλλο δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κινεζική κοινή γνώμη την απίστευτη υπόθεση εγκατάλειψης δύο νεογέννητων δίδυμων βρεφών μέσα σε κάδους σκουπιδιών στην κινεζική πόλη Σιάν, από έναν άντρα που πιθανολογείται ότι πρόκειται για τον πατέρα τους.

Την ημέρα που τα δύο βρέφη (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις μερικών ημερών) αφέθηκαν στην μοίρα τους, στην περιοχή επικρατούσαν πολικές συνθήκες, με το δριμύ ψύχος να οδηγεί τον υδράργυρο σε θερμοκρασίες υπό τους μηδενός, ενώ η μοναδική τους προστασία από το κρύο ήταν οι πλαστικές σακούλες στις οποίες είχαν τοποθετηθεί.

Η υπόθεση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ένα βίντεο από παρακείμενη κάμερα ασφαλείας που καταγράφει καρέ καρέ την στιγμή της εγκατάλειψης των διδύμων δόθηκε στην δημοσιότητα, με τις αρχές να απευθύνουν έκκληση για την ταυτοποίηση του άντρα.

Τα δύο βρέφη εντοπίστηκαν αρκετές ώρες αργότερα, δίπλα ακριβώς από τον κάδο σκουπιδιών από εργαζόμενο στην καθαριότητα, ο οποίος κι ενημέρωσε τις αρχές.

Τα δύο άτυχα αδερφάκια διακομίστηκαν επειγόντως σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του κοριτσιού, ενώ ο αδερφός της δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Προς το παρόν οι αρχές της πόλης δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη των προσπαθειών εντοπισμού των γονιών των δύο βρεφών.

Χρήστες των social media της ασιατικής χώρας, κατακεραύνωσαν την απάνθρωπη πράξη των γονέων, σημειώνοντας ότι «από την στιγμή που δεν τα ήθελαν, θα μπορούσαν να απευθυνθούν για υιοθεσία σε κάποιο ίδρυμα, αντί να τα πετάξουν στα σκουπίδια».

Πληροφορίες: dailymail.co.uk