Μητέρα εξέδιδε την κόρη της από όταν ήταν 3 ετών (pic)

Gazzetta team
Μητέρα εξέδιδε την κόρη της από όταν ήταν 3 ετών (pic)
Η 37χρονη και ο 36χρονος επαναλάμβαναν αυτή την αισχρή κίνηση για 12 ολόκληρα χρόνια και την Πέμπτη η πρώτη καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Μπροστά σε μία απίστευτη υπόθεση βρέθηκε το δικαστήριο του Ταλαχάσι με την υπόθεση μίας 37χρονης που εξέδιδε την κόρη της σε παιδόφιλους από την ηλικία των 3 ετών, για 12 ολόκληρα χρόνια.

H υπόθεση της Celeste Champers ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, με την κατηγορούμενη να καταδικάζεται σε φυλάκιση, όμως τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα, πραγματικά έκαναν όσους ήταν παρόντες να μην πιστεύουν στα αυτιά τους.

Η γυναίκα αυτή προχωρούσε σε αυτή την αισχρή κίνηση, προκειμένου να παίρνει ως αντάλλαγμα είτε ναρκωτικά, είτε κάποια άλλα πράγματα που ζητούσε, ενώ αρκετά συχνά φόβιζε την κόρη της, λέγοντας της πως δεν πρέπει να μιλήσει σε κανέναν για αυτό.

Η φοβία που της είχε δημιουργηθεί ήταν τέτοια που ακόμα και στους κοινωνικούς λειτουργούς που την πλησίασαν, δυσκολεύτηκε αρκετά να τους μιλήσει και να τους αποκαλύψει τα όσα έζησε, καθώς θεωρούσε πως κάτι κακό θα της συμβεί.

Μάλιστα, όταν συνελήφθη και η μικρή πήγε να ζήσε με την γιαγιά της, πολλές φορές δεν μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια από τους εφιάλτες που ένιωσε.

Ευτυχώς όμως, έστω και καθυστερημένα, η περιπέτειά της τελείωσε. Τα ψυχολογικά της τραύματα όμως, δύσκολα θα επουλωθούν.

Ο σύζυγός της, ο Kevin Wyatt θα δικαστεί ξεχωριστά, καθώς συνελήφθη μία εβδομάδα αργότερα.

Η φωτογραφία είναι από την σύλληψή του...