Γυναίκα από την Ινδία υποστηρίζει πως έγινε μητέρα στα 65 της χρόνια (pics)

Gazzetta team
Γυναίκα από την Ινδία υποστηρίζει πως έγινε μητέρα στα 65 της χρόνια (pics)
Τον γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία μίας 65χρονης γυναίκας από την Ινδία, η οποία -ούτε λίγο ούτε πολύ- υποστηρίζει πως κατάφερε να φέρει στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς καμία βοήθεια από γιατρούς κι επιστήμονες.

Η 65χρονη γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ζει στο κρατίδιο του Κασμίρ στην βορειοδυτική πλευρά της χώρας, πολύ κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν, ενώ διαψεύδει ότι η γέννηση του κοριτσιού έγινε με την βοήθεια εξωσωματικής ή κάποιας άλλης μεθόδου αναπαραγωγής.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Σε περίπτωση που η ιστορία της 65χρονης Ινδής αποδειχθεί πραγματικότητα θα πρόκειται για την σύγχρονη Σάρα (η οποία σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη έφερε στη ζωή τον Αβραάμ σε ηλικία 90 ετών), καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία γέννηση παιδιού σε τέτοια ηλικία, χωρίς ιατρική συνδρομή.

Μίλαν – ΣΠΑΛ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο σύζυγος της γυναίκας Χακίμ Ντιν, ο οποίος σημειωτέον έχει κλείσει τα 80 χρόνια της ζωής του επιβεβαιώνει ότι η σύζυγός του έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδί τους χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, ευχαριστώντας τον θεό για το ανέλπιστο δώρο της γέννησης του κοριτσιού.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων Ινδών, μάλιστα, έχει κι έναν γιο περίπου 10 ετών, κάνοντας ακόμα πιο περίεργη την ιστορία της γυναίκας, καθώς σε περίπτωση που αληθεύουν οι ισχυρισμοί της, τότε θα πρόκειται κυριολεκτικά για ένα από τα σύγχρονα «θαύματα» στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά.

Πάντως, μέχρι στιγμής, η ιστορία της Ινδής δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη, εξαιτίας και της απομόνωσης που υφίστανται οι κάτοικοι της περιοχής, που θεωρείται μία από τις πιο αποκομμένες επαρχίες της Ινδίας του 1,3 δισ. κατοίκων.

Ένας μαιευτήρας που κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα ινδικών μέσων ενημέρωσης για το κατά πόσο η ιστορία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ανέφερε πως «η περίπτωση της 65χρονης γυναίκας είναι σπανιότεροι των σπανιότερων, καθώς η εμμηνόπαυση στις γυναίκες της χώρας λαμβάνει χώρα συνήθως κοντά στα 50 έτη, ενώ μετά από αυτήν δεν υπάρχει καμία πιθανότητα γέννας χωρίς επιστημονική συνδρομή».

Μένει να αποδειχθεί αν όντως βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα πιο περίεργα φαινόμενα στην ιστορία της μαιευτικής επιστήμης ή αν οι δύο Ινδοί εφηύραν μία τέτοια ιστορία για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.