Τραγωδία στην Ουκρανία: 15χρονος ήθελε να δοκιμάσει αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο και σκοτώθηκε (pic & vid)

Gazzetta team
Τραγωδία στην Ουκρανία: 15χρονος ήθελε να δοκιμάσει αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο και σκοτώθηκε (pic & vid)
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 15χρονο αγόρι που έπεσε από τη στέγη κτηρίου 14 ορόφων και δεν λειτούργησε κατάλληλα ο μηχανισμός του αλεξίπτωτου. Σκληρές εικόνες.

Ο 15χρονος Μπόγκνταν Φιρσόφ είχε ανέβει στην ταράτσα του πολυόροφου κτιρίου, θέλοντας να δοκιμάσει το αυτοσχέδιο αλεξίπτωτό του, όταν ένα λάθος στον μηχανισμό ανοίγματος αποδείχθηκε μοιραίο για τη ζωή του άτυχου νεαρού.

Μάλιστα, η λεπτομέρεια που σοκάρει είναι ήταν παρούσα η μητέρα του, η οποία μάλιστα τον ενθάρρυνε μαζί με άλλους, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα συνέβαινε.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Το βίντεο δείχνει το αγοράκι με ανοιχτά χέρια να ετοιμάζεται και στη συνέχεια την τραγική πτώση στο έδαφος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι κανείς δεν απέτρεψε το αγόρι από το να πέσει, αντιθέτως τραβούσαν βίντεο. Μάλιστα ήταν και συγγενείς του παρόντες.

Οι ειδικοί μάλιστα λένε ότι η μοίρα του αγοριού ήταν προδιαγεγραμμένη, καθώς για να λειτουργήσει και ανοίξει σωστά το αλεξίπτωτο το ύψος έπρεπε να είναι 70 μέτρα, δηλαδή το κτήριο να είχε τουλάχιστον 25 ορόφους.

Το άτυχο παιδί φορούσε κράνος, ωστόσο βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ οι αρχές της χώρας διεξάγουν έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες της οικογένειάς του.