Πέρασε πολυσύχναστο δρόμο περπατώντας πάνω στα ηλεκτρικά καλώδια (vid)

Gazzetta team
Πέρασε πολυσύχναστο δρόμο περπατώντας πάνω στα ηλεκτρικά καλώδια (vid)
Προσπάθησε μάλιστα να κάνει έναν ελιγμό τύπου... Spider-Man στον αέρα.

Ένας απογοητευμένος πεζός στο Βιετνάμ έγινε viral στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, αφού... απογοητευμένος από την κίνηση στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ, Ανόι, αποφάσισε να διασχίσει έναν πολυσύχναστο δρόμο περπατώντας στα ηλεκτρικά καλώδια!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο άντρας αποφάσισε να περπατήσει στα καλώδια αφού είχε βαρεθεί με την κίνηση στις ώρες αιχμής στην πόλη. Έτσι ανέβηκε σε μια δέσμη καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος που βρίσκονταν στη μέση ενός δρόμου μεγάλης κυκλοφορίας.

Προσπάθησε μάλιστα να κάνει έναν ελιγμό τύπου... Spider-Man στον αέρα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πλέον δεκάδες χιλιάδες προβολές στο YouTube, το Facebook, το Twitter και το Instagram.

Σύμφωνα με τους ντόπιους, ο άνθρωπος βαρέθηκε να περιμένει να σταματήσει η κίνηση και αποφάσισε να σκαρφαλώσει μια κολόνα και να διασχίσει το δρόμο περπατώντας στις γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος.

Η τολμηρή πράξη του ανθρώπου άφησε πολλούς περαστικούς με ανοιχτό το στόμα.

«Δεν μπορώ ακόμα να το καταλάβω. Είναι γραμμές μεταφοράς ρεύματος. Ήταν τόσο απελπισμένος για να διασχίσει το δρόμο που διακινδύνευσε τη ζωή του;» είπε ο Tu Thanh Bui.

«Ξέρω αυτό το τμήμα του δρόμου. Είναι πολύ απασχολημένο και δύσκολο να περάσει κάποιος απέναντι. Νομίζω ότι αυτή είναι μια έξυπνη ιδέα, αλλά η επαφή με την ηλεκτρική ενέργεια δεν είναι», είπε ένας περαστικός.

Όταν το βίντεο έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, πολλοί χρήστες άρχισαν να αποκαλούν τον άνθρωπο «Spider-Man» και να επαινούν τις ακροβατικές ικανότητές του.

«Έχει πολύ καλή ισορροπία. Φαίνεται ότι ο Spider-Man έχει έρθει στο Βιετνάμ. Ελπίζω να πέρασε ασφαλής το δρόμο», είπε ένας χρήστης.


Πηγή: reader.gr