Σοκαριστικά πλάνα από συντριβή αεροσκάφους στην Φλόριντα, δύο νεκροί (vid)

Gazzetta team
Σοκαριστικά πλάνα από συντριβή αεροσκάφους στην Φλόριντα, δύο νεκροί (vid)
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η δοκιμαστική πτήση ενός μονοκινητήριου αεροσκάφους στην Φλόριντα των ΗΠΑ, το οποίο συνετρίβη λίγα μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο.

Το αεροσκάφος τύπου Cesna με δύο επιβαίνοντες δεν κατάφερε να πάρει το απαραίτητο ύψος κατά την διαδικασία της απογείωσής του από το αεροδρόμιο Fort Lauderdale της πολιτείας, με αποτέλεσμα να συντριβεί στον τοίχο παρακείμενης αποθήκης.

Τα σοκαριστικά πλάνα από την στιγμή της πρόσκρουσης καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας κοντινού κτιρίου, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα, καθώς σε απόσταση αναπνοής βρισκόταν ένα κατάμεστο κέντρο αποκατάστασης αυτιστικών παιδιών.

Το μικρό αεροσκάφος τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο έδωσαν μάχη για να μην επεκταθεί η πυρκαγιά σε παρακείμενα κτίρια, ενώ η διαρροή καυσίμων από το αεροσκάφος δυσχέρανε πολύ το έργο τους.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, οι δύο επιβαίνοντες ανασύρθηκαν νεκροί από τα συντρίμμια, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό δυστύχημα.