«Σεξουαλική παρενόχληση» ουρακοτάγκου σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου (vid)

Gazzetta team
«Σεξουαλική παρενόχληση» ουρακοτάγκου σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου (vid)
Ο ουρακοτάγκος Νινγκ-Νινγκ είναι ένα από τα αξιαγάπητα ζωάκια που φιλοξενούνται στο ζωολογικό κήπο «Safari World Park», στην Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης.

Ο Νινγκ-Νιγκ είναι ένα ιδιαίτερα ευδιάθετο και πρόσχαρο ζωάκι, σε βαθμό να χαμογελάει διαρκώς και να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ατραξιόν για τους επισκέπτες του πάρκου.

Για το λόγο αυτό, οι υπάλληλοι του Safari World Park συχνά-πυκνά τον παίρνουν αγκαλιά, προκειμένου να φωτογραφηθεί ή να βιντεοσκοπηθεί από τους επισκέπτες.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια τέτοια περίπτωση κατά την οποία μια υπάλληλος πήρε τον Νινγκ-Νινγκ αγκαλιά. Όμως, ο άτακτος ουρακοτάγκος κάθε άλλο παρά φρόνιμος έκατσε στην αγκαλιά της όμορφης υπαλλήλου του ζωολογικού κήπου. Δεν έχασε την ευκαιρία κι έσπευσε να πιάσει το στήθος της ξαφνιασμένης κοπέλας.

Μάλιστα, ο μικρός φίλος μας δεν έχασε ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη του. Ακόμη κι όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι του πάρκου εξήγησαν στον Νινγκ-Νιγκ ότι η χειρονομία του ήταν λάθος και πως δεν έπρεπε να το ξανακάνει.


Πηγή: reader.gr