Καθόταν αμέριμνη στο καθιστικό της και χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα (pics)

Gazzetta team
Καθόταν αμέριμνη στο καθιστικό της και χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα (pics)
Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μία 23χρονη φοιτήτρια, η οποία χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα, ενώ βρισκόταν μέσα στο καθιστικό του διαμερίσματός της στον όγδοο όροφο συγκροτήματος κατοικιών στο κέντρο του Άμστερνταμ.

Η νεαρή φοιτήτρια, που εξαιτίας του περιστατικού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές της και να επιστρέψει στην πατρίδα της, βρισκόταν εντός του διαμερίσματος βλέποντας τηλεόραση, όταν άκουσε έναν δυνατό κρότο και στη συνέχεια ένιωσε έναν οξύ πόνο στην δεξιά πλευρά του κεφαλιού της.

Έντρομη διαπίστωσε ότι είχε χτυπηθεί από σφαίρα και πλημμυρισμένη στα αίματα ζήτησε βοήθεια από ενοίκους γειτονικών διαμερισμάτων, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης του βλήματος.

Σύμφωνα με τις αρχές της ολλανδικής πρωτεύουσας, η νεαρή φοιτήτρια πιθανότητα χτυπήθηκε από μία σφαίρα που βλήθηκε από απόσταση περισσότερων των 300 μέτρων, ενώ η πρόσκρουση στην τζαμαρία κι η μεγάλη απόσταση έσωσαν τη ζωή της άτυχης φοιτήτριας.

Πλέον, η αστυνομία του Άμστερνταμ αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού και σε αυτό το πλαίσιο δημοσίευσε ένα διάγραμμα της περιοχής, προσπαθώντας να διαπιστώσει το ακριβές σημείο του πυροβολισμού.