Ένα μικρό ελατόδασος στολίστηκε στον Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα (pics & vid)

Gazzetta team
Ένα μικρό ελατόδασος στολίστηκε στον Λευκό Οίκο για τα Χριστούγεννα (pics & vid)
Η Μελάνια Τραμπ είναι η πρωταγωνίστρια του Λευκού Οίκου στις φετινές φωτογραφίες που μόλις κυκλοφόρησαν από τον στολισμό της προεδρικής κατοικίας.

Το βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που ανέβηκε στη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Twitter, δείχνει την Πρώτη Κυρία, ντυμένη στα μαύρα, να βαδίζει σε ένα διάδρομο ανάμεσα σε κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα, να αγγίζει διάφορα στολίδια, μινιατούρες αξιοθέατων των ΗΠΑ και να κοιτάζει μπλε και χρυσά δέντρα.

Ένα άλλο δέντρο που προσελκύει την προσοχή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ είναι κόκκινου χρώματος και έχει γυάλινες μπάλες ποδοσφαίρου και skateboards, στολίδια που φέρουν το σύνθημα εκστρατείας της Μελάνια Τραμπ για την καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού «Be Best.

Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter το βίντεο και φωτογραφίες από τον φωταγωγημένο Λευκό Οίκο ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες από τις προετοιμάσιες για τον στολισμό.

Οι χρήστες του Τwitter πάντως έμειναν ευχαριστημένοι σε σύγκριση με τον περσινό στολισμό του Λευκού Οίκου, που κάποιοι είχαν συγκρίνει με σκηνικά των ταινιών «The Nightmare Before Christmas» και «The Shining».

Πηγή: reader.gr