Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται: «Άφηνα επίτηδες ακάλυπτα τα εσώρουχά μου μπροστά στον Κλίντον» (pics & vids)

Gazzetta team
Η Μόνικα Λεβίνσκι εξομολογείται: «Άφηνα επίτηδες ακάλυπτα τα εσώρουχά μου μπροστά στον Κλίντον» (pics & vids)
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση η «πέτρα» του μεγαλύτερου ερωτικού σκανδάλου στην ιστορία των ΗΠΑ αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον.

Το σκάνδαλο «Λεβίνσκι» είχε προκαλέσει ,ία πρωτοφανή αναταραχή, καθώς ο εμπλεκόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον βρισκόταν στο επίκεντρο της κριτικής των media αναφορικά με την σ΄χεση του με την νεαρή τότε υπάλληλο του Λευκού Οίκου Μόνικα Λεβίνσκι.

Ιταλία – Πορτογαλία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η 45χρονη σήμερα γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες του δεσμού της με τον 42ο Πρόεδρο των ΗΠΑ, στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ "The Clinton Affair" που προβάλλεται από το τηλεοπτικό δίκτυο A&E.

Η Μόνικα Λεβίνσκι εξιστόρησε τις απαρχές της γνωριμίας της με τον Μπιλ Κλίντον το 1995, όταν άρχισε να εργάζεται ως τηλεφωνήτρια στον Λευκό Οίκο. Η 22χρονη τότε Μόνικα ανέφερε ότι ερωτεύτηκε τον Κλίντον από την πρώτη φορά που τον είδα αλλά κι ότι την εξίταρε το γεγονός ότι ο ισχυρότερος άνθρωπος του πλανήτη, με χιλιάδες κρυφές και φανερές θαυμάστριες, την ποθούσε».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι άφηνε επίτηδες εκτεθειμένα στα μάτια του Κλίντον τα εσώρουχά της για να τον σκανδαλίσει, ενώ περιέγραψε και το πρώτο τους φιλί στο Οβάλ γραφείο. Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε ένα πάρτι γενεθλίων ενός άλλου υπαλλήλου στον Λευκό Οίκο, καθώς ο πρόεδρος Κλίντον ήθελε να έχει σαφή εικόνα για το προσωπικό που εργαζόταν για λογαριασμό του.

Στη συνέχεια, η Μόνικα Λεβίνσκι αναφέρθηκε στον σάλο που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους από τα media, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για τη συνεχή της παρακολούθηση από άντρες του FBI, που προσπαθούσαν να την περιορίσουν ώστε να μην αποκαλυφθούν ποτέ όσα εκτυλίχθηκαν μεταξύ εκείνης και του Κλίντον.

Παρακολουθήσεις συνομιλιών και κατοικιών, κοριοί και κρυφές ανακρίσεις από ομοσπονδιακούς πράκτορες μέχρι και 24ωρη παρακολούθηση συγγενικών και φιλικών της προσώπων, ήταν μόνο μερικά από τα μέτρα που είχαν ληφθεί από μέρους των μυστικών υπηρεσιών για να παραμείνουν στην αφάνεια οι λεπτομέρειες της σχέσης, ενώ η νεαρή τότε Μόνικα παραδέχθηκε πως το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας της φαινόταν ως μία πιθανή λύτρωση.