Ηλικιωμένη μπέρδεψε την Μέρκελ με την σύζυγο του Μακρόν (vid)

Gazzetta team
Ηλικιωμένη μπέρδεψε την Μέρκελ με την σύζυγο του Μακρόν (vid)
Με κάθε επισημότητα έλαβαν χώρα στο Παρίσι οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την επέτειο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την λήξη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου με την παρουσία δεκάδων ηγετών από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Και μπορεί ο ύπνος του βασιλιά του Μαρόκο δίπλα στο ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ να μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης, όμως ένα περιστατικό που έλαβε χώρα με πρωταγωνιστές τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν, την Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ και μία ηλικιωμένη Παριζιάνα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Ο βασιλιάς του Μαρόκο κοιμήθηκε δίπλα στην Μελάνια κι ο βλοσυρός Τραμπ τα είπε όλα με ένα βλέμμα (vid)

Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που οι δύο ηγέτες χαιρετούσαν τον κόσμο που βρισκόταν κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου, ο Εμανουέλ Μακρόν στράφηκε με ενδιαφέρον προς μία ηλικιωμένη κάτοικο του Παρισιού και βετεράνου της γαλλικής αντίστασης κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένη από τον σύντομο διάλογο μαζί του.

Στη συνέχεια, όμως, η υπεραιωνόβια γιαγιά θέλοντας διακαώς να γνωρίσει την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, στράφηκε προς την καγκελάριo Μέρκελ που εκείνη την στιγμή στεκόταν στο πλάι του, ρωτώντας την αν είναι η κυρία Μακρόν...

Τελικά, η «παρεξήγηση» λύθηκε γρήγορα, με την Γερμανίδα καγκελάριο να αναλαμβάνει το έργο της επίλυσης του μπερδέματος, καθώς συστήθηκε με κάθε επισημότητα στην ηλικιωμένη γυναίκα.