Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Σταν Λι (pics)

Gazzetta team
Παγκόσμιος θρήνος για τον θάνατο του Σταν Λι (pics)
Χιλιάδες χρήστες των social media κατακλύζουν το διαδίκτυο με συγκινητικά μηνύματα αποχαιρετισμού στον εμβληματικό δημιουργό της Marvel.

Με χιλιάδες μηνύματα στα social media, οι -απ' άκρη σε άκρη του πλανήτη- θαυμαστές των υπερ-ηρώων της Marvel αποχαιρετούν τον εμπνευστή και επί χρόνια δημιουργό των διάσημων κόμιξ Σταν Λι, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 95 ετών.

Μάλιστα, μία εικόνα που δημιουργήθηκε λίγες στιγμές μετά την είδηση του θανάτου του, με όλους τους σούπερ ήρωες που δημιούργησε να τον αποχαιρετούν πάνω από το φέρετρό του, κάνει τον γύρο των social media κι αποδεικνύει ότι την απήχηση που είχε η συνεισφορά του στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Γενιές και γενιές ανθρώπων κάθε κοινωνικής τάξης ψυχαγωγήθηκαν με τις φανταστικές δημιουργίες του Σταν Λι, ενώ το κενό που αφήνει πίσω του θεωρείται δυσαναπλήρωτο.

Δεκάδες διάσημοι ηθοποιοί, που χάρισαν τις φωνές τους στους σούπερ ήρωες της Marvel σπεύδουν να αποχαιρετήσουν τον «πατέρα των κόμιξ» με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media, όπως και χιλιάδες απλοί άνθρωποι, που