Δεκαπεντάχρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ συμμαθητή του στη μέση του δρόμου (vid)

Gazzetta team
Δεκαπεντάχρονος εκτέλεσε εν ψυχρώ συμμαθητή του στη μέση του δρόμου (vid)
Σοκαρισμένη είναι η τουρκική κοινή γνώμη από την αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία ενός 15χρονου μαθητή από συμμαθητή του σε δρόμο της Κωνσταντινούπολης. Σκληρές εικόνες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά από σύντομο καυγά μεταξύ του δράστη και μερικών συμμαθητών του, ο οποίος έληξε σύντομα χωρίς να δοθεί περισσότερη έκταση.

Λίγα λεπτά, όμως, αργότερα, ο δράστης επέστρεψε στο σχολείο οπλισμένος με μία κοντόκαννη επαναληπτική καραμπίνα κι άρχισε να αναζητά τους συμμαθητές του, οι οποίοι ήδη είχαν πάρει τον δρόμο της επιστροφής προς τα σπίτια τους.

Όταν τους εντόπισε όπλισε την καραμπίνα κι άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην μέση πολυσύχναστου δρόμου της πόλης. Από την πρώτη του βολή τραυμάτισε το ανυπεράσπιστο θύμα του στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να τον πυροβολήσει άλλες δύο φορές εξ επαφής, δίνοντάς του με αυτόν τον τρόπο την χαριστική βολή.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Το βίντεο περιέχει πολύ σκληρές εικόνες

Ο νεαρός συμμαθητής του δράστης διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κι υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.

Προς το παρόν τα αίτια του φονικού παραμένουν άγνωστα, ενώ εκτενή ρεπορτάζ από τουρκικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να φωτίσουν τις λεπτομέρειες της πρωτοφανούς τραγωδίας.