Eπιστήμονας μαχαίρωσε συνάδελφό του στην Ανταρκτική επειδή του έκανε spoil σε βιβλίο

Gazzetta team
Eπιστήμονας μαχαίρωσε συνάδελφό του στην Ανταρκτική επειδή του έκανε spoil σε βιβλίο
Η πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας στα χρονικά της Ανταρκτικής είναι γεγονός, μετά το μαχαίρωμα Ρώσου επιστήμονα από συνάδελφό του, γιατί δεν σταματούσε να του κάνει spoiler στα βιβλία που διάβαζαν.

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται ένας Ρώσος επιστήμονας στην Ανταρκτική, ο οποίος επιτέθηκε εναντίον συναδέλφου, όταν ο τελευταίος του αποκάλυψε το τέλος ενός βιβλίου.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, ενώ η κατάσταση της υγείας του θύματος είναι σοβαρή και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Χιλής.

Από την άλλη, ο δράστης συνελήφθη από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και μεταφέρθηκε στην Μόσχα, όπου και παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που μεταδίδουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης, θύμα και δράστης ζούσαν μαζί σχεδόν για μία δεκαετία στην παγωμένη ήπειρο του νότιου ημισφαιρίου, όπου πραγματοποιούσαν έρευνες, με την μόνη τους παρέα να είναι τα βιβλία που συνήθιζαν να διαβάζουν και που τελικά στάθηκαν αφορμή για την πρώτη απόπειρα ανθρωποκτονίας στα χρονικά της ηπείρου.