Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Χάρι: Παραλίγο ατύχημα στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ (vid)

Gazzetta team
Θρίλερ στον αέρα για τον πρίγκιπα Χάρι: Παραλίγο ατύχημα στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ (vid)
Επικίνδυνη τροπή παραλίγο να πάρει το ταξίδι του πριγκιπικού ζεύγους του βρετανικού θρόνου από τα νησιά Τόγκα του Ειρηνικού στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποιούν στις βρετανικές κτίσεις της Ωκεανίας.

Πιο συγκεκριμένα, το Boeing 747 της αεροπορικής εταιρείας Qantas που μετέφερε τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ είχε ξεκινήσει ήδη την διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο της αυστραλιανής πόλης, όταν ο πιλότος διαπίστωσε ότι στον αεροδιάδρομο βρισκόταν ακόμα ένα αεροσκάφος.

Αν κι απείχε μόλις μερικά δευτερόλεπτα από το αεροδρόμιο, ο πιλότος αποφάσισε να εγκαταλείψει την διαδικασία της προσγείωσης κι αμέσως σήκωσε προς τον ουρανό το ρύγχος του Boeing, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο, κάθε πιθανότητα ατυχήματος.

Λίγα λεπτά αργότερα, το αεροσκάφος προσέγγισε εκ νέου το διεθνές αεροδρόμιου του Σίδνεϊ όπου και προσγειώθηκε κανονικά, βάζοντας τέλος στην όποια αναστάτωση προκλήθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παρουσίας του άλλου αεροσκάφους στον αεροδιάδρομο, ούτε αν ο πιλότος αποφάσισε να ματαιώσει την αρχική προσέγγιση με άνωθεν εντολή.