Σε live μετάδοση η εκκένωση των κεντρικών γραφείων του CNN μετά τα ύποπτα πακέτα (vid)

Gazzetta team
Σε live μετάδοση η εκκένωση των κεντρικών γραφείων του CNN μετά τα ύποπτα πακέτα (vid)
Στον «αέρα» βρήκε τους παρουσιαστές της εκπομπής του CNN, η εντολή εκκένωσης των κεντρικών γραφείων του σταθμού από την αστυνομία της Νέας Υόρκης, καθώς ένα ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στο κτίριο.

Οι παρουσιαστές, μάλιστα, του προγράμματος που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε live μετάδοση άκουσαν με έκπληξη τον ήχο του συναγερμού της πυρασφάλειας του κτιρίου, ενώ την στιγμή εκείνη μιλούσαν με καλεσμένο της εκπομπής για τα δέματα που είχε γίνει γνωστό ότι είχαν αποσταλεί στον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και σε εξοχική κατοικία του ζεύγους Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον.

Αμέσως, παρουσιαστές και τεχνικοί άρχισαν να ετοιμάζονται για την εκκένωση τόσο του στούντιο όσο και του κτιρίου, ενώ εργαζόμενοι του CNN φαίνονται στο βάθος της εικόνας να κατευθύνονται προς τις εξόδους κινδύνου των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού δικτύου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για το κατά πόσο το ύποπτο πακέτο συνιστούσε πραγματική απειλή, ενώ οι αστυνομικές αρχές σε ολόκληρες τις ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το επίμαχο δέμα στο CNN είχε σαν παραλήπτη τον πρώην διευθυντή της CIA Τζον Μπρέναν.