H RyanAir λέει πως είναι fake η φωτογραφία, αλλά κάποιοι έχουν αντιρρήσεις (pics & vid)

Gazzetta team
H RyanAir λέει πως είναι fake η φωτογραφία, αλλά κάποιοι έχουν αντιρρήσεις (pics & vid)
H low budget αεροπορική εταιρία προσπάθησε να εξηγήσει τι έγινε με την επίμαχη φωτογραφία, αλλά κάποιοι δεν πείστηκαν και τόσο.

Για ακόμα μία φορά, τις τελευταίες μέρες, η RaynAir βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας μίας φωτογραφίας που δείχνει το πλήρωμα μίας πτήσης που αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στην Μάλαγα, να κοιμάται στο πάτωμα επειδή δεν υπήρξε μέριμνα για αυτούς...

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των Πορτογάλων συνδικαλιστών του SNPVAC, η εταιρεία δεν επέδειξε την παραμικρή μέριμνα για την διανυκτέρευση των δεκάδων υπαλλήλων της στην Μάλαγα, ενώ δεν έλαβε τα μέτρα της ούτε για την διανομή φαγητού και νερού στους 24 υπαλλήλους που αναγκάστηκαν να διανυκτερεύσουν στον χώρο αναμονής των πληρωμάτων, όπου δεν υπήρχαν ούτε καν οι απαιτούμενες καρέκλες.

Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε λοιπόν, η εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα video στο οποίο φαίνεται πως η συγκεκριμένη εικόνα ήταν στημένη...

Λίγο μετά την δημοσιοποίησή του συγκεκριμένου video όμως υπήρξαν και οι πρώτες αντιδράσεις. Ο χρήστης του Twitter Τζιμ Άτκινσον από τον οποίο είχε ξεκινήσει το όλο θέμα, τόνισε πως από την αρχή όλη ήξεραν οτι πρόκειται για μία φωτογραφία διαμαρτυρίας και όχι κανονική.

Κάποιος άλλος επεσήμανε πως το συγκεκριμένο video αποδεικνύει πως ο συγκεκριμένος χώρος δεν παρείχε ούτε τα στοιχειώδη, καθώς οι καρέκλες ήταν λιγότερες των ανθρώπων που έπρεπε να φιλοξενηθούν.

Μάλιστα, μετά τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα, ο επιχειρησιακός διευθυντής της RyanAir, Πίτερ Μπέλιου προσπάθησε να δώσει και αυτός την δική του διάσταση, λέγοντας πως όλα τα ξενοδοχεία ήταν sold out και πως το πλήρωμα μεταφέρθηκε στο δωμάτιο VIP.

Και πάλι όμως υπήρξαν αντιδράσεις, καθώς αρκετοί θεώρησαν απίθανο σε μία τέτοια τουριστική περιοχή να μην βρίσκονται ελεύθερα δωμάτια, ακόμα και αν η Παρασκευή ήταν αργία, ενώ πιστεύουν πως η μεταφορά σε καλύτερο δωμάτιο ουδέποτε έγινε...