Αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή του μακελειού στην Κριμαία, 19 νεκροί και 50 τραυματίες (pics & vid)

Gazzetta team
Αποκαλυπτικό βίντεο από τη στιγμή του μακελειού στην Κριμαία, 19 νεκροί και 50 τραυματίες (pics & vid)
Δραματικές σκηνές εκτυλίσσονται στην πόλη Κερτς της χερσονήσου της Κριμαίας, όταν ένοπλος σπουδαστής άνοιξε πυρ εναντίον συμμαθητών του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Τουλάχιστον 19 είναι οι νεκροί από την επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα σε τεχνική σχολή στην πόλη Κερτς της Κριμαίας ένας 18χρονος σπουδαστής, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο δράστης, ο Βλαντισλάβ Ροσλιακόφ, αυτοκτόνησε μετά την επίθεση. Το πτώμα του βρέθηκε στη βιβλιοθήκη της σχολής.

Σοκαριστικά πλάνα από την στιγμή της επίθεσης του ενόπλου στο κολέγιο της πόλης Κερτς

Αποτέλεσμα εικόνας για kerts attack

Αποτέλεσμα εικόνας για kerts attack

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Κριμαίας, Σεργκέι Αξιόνοφ, ο Ροσλιακόφ δεν είχε ποινικό μητρώο. Φοιτούσε στο τέταρτο έτος της σχολής και είχε λάβει υποτροφία.

Στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνεται ένας νεαρός με κοντά μαλλιά, που φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και σκούρο παντελόνι, να κρατάει ένα τουφέκι και να ανεβαίνει μια σκάλα.

Τα κίνητρα του Ροσλιακόφ είναι προς το παρόν άγνωστα. Ο Αξιόνοφ είπε ότι ο 18χρονος δεν είχε επιδείξει ποτέ επιθετική συμπεριφορά στη σχολή του. "Δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια (...) ήταν μια μαζική δολοφονία που διέπραξε ένα άτομο μόνο του", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί βρέθηκαν στο κολέγιο και εξουδετερώθηκαν από τους πυροτεχνουργούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για kerts attack

Το Πολυτεχνικό Κολέγιο του Κερτς είναι μια σχολή που δέχεται εφήβους οι οποίοι έχουν επιλέξει την τεχνική κατεύθυνση στις σπουδές τους.

Πληροφορίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ