Ο νοσηλευτής που είχε συλληφθεί ως συνεργός στην απαγωγή των 11χρονων αφέθηκε ελεύθερος

Gazzetta team
Ο νοσηλευτής που είχε συλληφθεί ως συνεργός στην απαγωγή των 11χρονων αφέθηκε ελεύθερος
Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος νοσηλευτής ο οποίος είχε συλληφθεί από την Αστυνομία ως συνεργός στην υπόθεση της απαγωγής των δύο 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλελεύθερου, στον 41χρονο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες και εντός της εβδομάδας θα ολοκληρωθεί ο φάκελός του από την Αστυνομία για να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία.

Ο νοσηλευτής φέρεται να είναι το πρόσωπο που κατονόμασε ο 35χρονος απαγωγέας ως το άτομο που τον προμήθευσε με τα υπνωτικά χάπια που έδωσε στα δυο παιδιά. Τα συγκεκριμένα φάρμακα είναι συνταγογραφούμενα και δίνονται μόνο σε κρατικά Νοσοκομεία.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος κατέθεσε ενώπιον των ανακριτών του ΤΑΕ Λάρνακας για περισσότερες από τρεις ώρες το απόγευμα της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι τα δύο αγοράκια εξαφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου από το δημοτικό σχολείο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων, στο οποίο φοιτούσαν και ευτυχώς εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο τους.

Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο άνδρας που αργότερα συνελήφθη συστήθηκε στα παιδιά ως ο νέος τους δάσκαλος, με αποτέλεσμα αυτά να τον ακολουθήσουν. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος ζήτησε από παιδιά βοήθεια για να μεταφέρουν κάτι, με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν με ευκολία οι δύο μαθητές.

Πηγή: reader.gr