Η αμήχανη στιγμή που ολόκληρη η Γ.Σ του ΟΗΕ γελάει με μία ατάκα του Τραμπ (vid)

Gazzetta team
Η αμήχανη στιγμή που ολόκληρη η Γ.Σ του ΟΗΕ γελάει με μία ατάκα του Τραμπ (vid)
Οι αμήχανες στιγμές με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δεν αποτελούν πλέον είδηση, όταν όμως λαμβάνουν χώρα μέσα στην ολομέλεια του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Στην προκειμένη περίπτωση ο Πλανητάρχης δεν υπέπεσε σε κάποια από τις γκάφες που μας έχει συνηθίσει, αλλά μία αποστροφή του λόγου του, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το διαρκές γέλιο της πλειοψηφίας των παριστάμενων στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, που διεξάγεται στην έδρα του οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Έτσι, τη στιγμή που ο Τραμπ βρισκόταν στο βήμα του ομιλητή και περιέγραφε πόσα έχουν αλλάξει παγκοσμίως τα σχεδόν δύο χρόνια της διακυβέρνησης του, ανέφερε ότι «επί των ημερών μου έχουν γίνει όσα δεν έκαναν όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι μαζί», προκαλώντας κύματα γέλιου μέσα στην αίθουσα.

Μάλιστα, ο Τραμπ έδειξε να απορεί με την αντίδραση των αντιπροσώπων των 197 χωρών μελών του ΟΗΕ, συμπληρώνοντας «Δεν ήταν η αντίδραση που περίμενα, αλλά εντάξει» συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος, κάνοντας τα γέλια ακόμα πιο ηχηρά αυτή τη φορά.