Ο αέρας κατέστρεψε κηδεία στην Ινδονησία και το φέρετρο βρέθηκε στο νερό (vid)

Gazzetta team
Ο αέρας κατέστρεψε κηδεία στην Ινδονησία και το φέρετρο βρέθηκε στο νερό (vid)
Ένα απρόοπτο σε κηδεία στην Ινδονησία κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια κηδείας στην Ινδονησία, όταν οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή κατέστρεψαν το μυστήριο και προκάλεσαν αναστάτωση και πανικό.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα εμφανίζονται τέσσερις άντρες να κουβαλούν το φέρετρο της αποθανούσας, το οποίο ήταν τυλιγμένο με μία μεγάλη σημαία του Ισλάμ. Όμως, οι δυνατές ριπές του ανέμου σε συνδυασμό με το στενό πέρασμα που ακολουθούσαν οι τέσσερις άντρες, προκάλεσε ένα ατύχημα, που όμοιό του μάλλον δεν έχει συμβεί ξανά στα παγκόσμια χρονικά.

Καθώς, οι άντρες κάνουν πίσω βήματα για να καταφέρουν να κρατήσουν αντίσταση στην ορμή του ανέμου, χάνουν την ισορροπία τους, με αποτέλεσμα το αυτοσχέδιο φέρετρο να καταλήξει στο νερό μίας δεξαμενής που βρισκόταν στο σημείο.

Οι σπαρακτικές φωνές των συγγενών της νεκρής δίνουν τη θέση τους στις αγωνιώδεις προσπάθειες άλλων παριστάμενων να βγάλουν την σορό από το νερό, κάτι το οποίο επετεύχθη λίγη ώρα αργότερα με τη συνδρομή των αρμοδίων, που άδειασαν την γούρνα από το νερό, καταφέρνοντας τελικά να τελέσουν την κηδεία.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό έρχεται λίγους μήνες μετά από ένα ακόμη σοκαριστικό δυστύχημα σε κηδεία στην Ινδονησία, όταν ένας νεαρός έχασε τη ζωή του, χτυπημένος θανάσιμα από το φέρετρο που μετέφερε τη νεκρή μητέρα του.