Μία ολόκληρη πόλη γιορτάζει πρόωρα τα Χριστούγεννα για χάρη άρρωστου παιδιού (pics & vid)

Μία ολόκληρη πόλη γιορτάζει πρόωρα τα Χριστούγεννα για χάρη άρρωστου παιδιού (pics & vid)
Σε μία κίνηση που βρίθει ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συγκίνησης μία ολόκληρη πόλη στα προάστια του Σινσινάτι του Οχάιο αποφάσισε να γιορτάσει πρόωρα τα Χριστούγεννα, για να δώσει στον μικρό Μπρόντι την ευκαιρία να προλάβει να ζήσει αυτές τις στιγμές.

Ο δίχρονος Μπρόντι Άλεν διαγνώστηκε πριν από μερικούς μήνες με μία εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου, που προσέβαλε τον εγκέφαλο και την σπονδυλική του στήλη, με την πρόγνωση των γιατρών να είναι εξαιρετικά δυσοίωνη, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, ο μικρός Μπρόντι έχει μόνο μερικούς μήνες ζωής.

Αφού πέρασε σχεδόν 3 ολόκληρους μήνες μέσα στο νοσοκομείο και με την υγεία του να έχει πάρει μη αναστρέψιμη τροπή, οι γονείς του πήραν την γενναία απόφαση να το μεταφέρουν στο σπίτι τους, με σκοπό να τον κάνουν να χαρεί και να απολαύσει όσα περισσότερα προλάβει μέχρι να επέλθει το μοιραίο.

Ο πατέρας του που εργάζεται ως οδηγός φορτηγού αποφάσισε να εγκαταλείψει την δουλειά του για να περάσει μαζί με τον γιο του τους τελευταίους μήνες στη ζωή του, όμως η απόφαση της πόλης που διαμένει η οικογένεια, κυριολεκτικά «σπάει κόκκαλα».

Πιο συγκεκριμένα, μόλις οι γείτονες κι οι συμπολίτες της οικογένειας έμαθαν τα δυσάρεστα νέα για την υγεία του Μπρόντι αποφάσισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα πρόωρα στην πόλη, γνωρίζοντας την αδυναμία του δίχρονου αγοριού για την μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου.

Έτσι, έντυσαν κάθε σπίτι με χιλιάδες φωτάκια, έστειλαν δεκάδες κάρτες με ευχές και δώρα, στόλισαν κάθε δέντρο της γειτονιάς του κι οργάνωσαν καθημερινές γιορτινές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων, ανεξαιρέτως ηλικίας. Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα έκαναν πρόωρα την εμφάνισή τους με σκοπό να κάνουν τον Μπρόντι να μπει στο κλίμα των γιορτών, ενώ οι επισκέψεις από φίλους, συγγενείς αλλά κι αγνώστους μπήκαν στην ημερίσια διάταξη.

Mάλιστα, όταν το θέμα πήρε διαστάσεις από την αναπαραγωγή του από μεγάλα μέσα ενημέρωσης, δεκάδες ακόμα μηνύματα άρχισαν να καταφθάνουν μέσω διαδικτύου από κάθε γωνιά του κόσμου, με άγνωστους ανθρώπους να εύχονται «Χρόνια Πολλά» στον Μπρόντι και την οικογένειά του, φθάνοντας την συγκίνηση και την έννοια του ανθρωπισμού σε πραγματικά τεράστιο level.

Και το «κόλπο» έπιασε... Συγκινημένοι οι γονείς του Μπρόντι από το πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης δηλώνουν πως ο γιος τους απολαμβάνει κάθε στιγμή των πρόωρων γιορτών που ήρθαν ξαφνικά στην πόλη του, ενώ δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή ιδέα για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Όμως, αυτό μικρή σημασία έχει για τους γονείς, τους γείτονες κι όλους όσους βάλθηκαν να τον κάνουν ευτυχισμένο τις τελευταίες του στιγμές στον κόσμο.

Το τεράστιο χαμόγελό του όταν ανοίγει τα δώρα και τις κάρτες κι όταν βλέπει από το παράθυρο τα χιλιάδες φωτεινά λαμπάκια είναι η υπενθύμιση πως στο κάτω κάτω το μόνο που έχει σημασία είναι αυτό το χαμόγελο να μείνει στη θέση του για όσο περισσότερο αντέξει.

Kαλά Χριστούγεννα Μπρόντι...

Πηγή: ladbible.com