Έκλεψε την κάρτα της νεκρής γειτόνισσας κι αγόρασε πίτσες αξίας 6.700 λιρών! (pic)

Gazzetta team
Έκλεψε την κάρτα της νεκρής γειτόνισσας κι αγόρασε πίτσες αξίας 6.700 λιρών! (pic)
Ο 24χρονος μπούκαρε στο σπίτι της νεκρής γειτόνισσας και εκτός από τις κάρτες τραπέζης, έκλεψε εργαλεία, μπαταρίες, μία κούπα καφέ και 50 λίρες.

Στις 24 Σεπτεμβρίου θα μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί από το δικαστήριο του Μπέλφαστ, ένας νεαρός, ο οποίος έκλεβε την νεκρή γειτόνισσά του για δύο χρόνια.

Ο Robert Sharkey τον Αύγουστο του 2015, εισέβαλε στο σπίτι της Marie Conlon, ενώ εκείνη είχε πεθάνει στην κρεβατοκάμαρά της και άρχισε να παίρνει διάφορα πράγματα... Εργαλεία, μπαταρίες, μία κούπα καφέ, 50 λίρες και τις κάρτες τραπέζης που είχε η μακαρίτισα.

Με αυτές πλήρωνε το κινητό του τηλέφωνο, τα ψώνια από το σπούπερ μάρκετ, ενώ για δύο χρόνια την χρέωνε με τις πίτσες που έτρωγε από την Dominos. Τι αξίας ήταν αυτές; 6.000 λιρών!

Το πτώμα της 68χρονης βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2017 λόγω της έντονης δυσοσμίας που έβγαινε από το σπίτι της και έκτοτε το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται.

Ο 24χρονος δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο που έγινε για τα 10 αδικήματα που κατηγορείται και πλέον περιμένει σε λίγες μέρες να μάθει την ποινή του.

Προς το παρόν είναι έξω με εγγύηση.