Τουρίστες εκτός ελέγχου ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου σε ισπανικό θέρετρο (vid)

Gazzetta team
Τουρίστες εκτός ελέγχου ξυλοκόπησαν οδηγό λεωφορείου σε ισπανικό θέρετρο (vid)
«Άναψαν τα αίματα» μεταξύ οδηγού λεωφορείου και τουριστών εκτός ελέγχου στο κοσμοπολίτικο ισπανικό θέρετρο.

Σκηνές ροκ με πολύ ξύλο και τραυματισμούς εκτυλίχθηκαν σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Γκραν Κανάρια της Ισπανίας, όταν νεαροί τουρίστες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές εναντίον οδηγού τουριστικού λεωφορείου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα έξω από resort της περιοχής, όταν ο οδηγός έκανε παρατήρηση στους οξύθυμους νεαρούς, καθώς οι τελευταίοι μπλόκαραν την διέλευση των οχημάτων, διότι δεν διέθεταν χρήματα για να μπουν στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

Μερικοί εξ αυτών άρχισαν να χτυπούν τα τζάμια του οχήματος, με τον οδηγό να κατεβαίνει από το λεωφορείο και να πιάνετε στα χέρια με τους νεαρούς, ενώ αμέσως η συμπλοκή γενικεύτηκε, με συναδέλφους του οδηγού κι άλλους παριστάμενους να προσπαθούν να χωρίσουν τις αντιμαχόμενες πλευρές.

Η συμπλοκή έλαβε τέλος με την παρέμβαση σεκιουριτάδων κι αστυνομικών, ενώ δεν έγινε γνωστό αν συνελήφθησαν οι πρωταγωνιστές του περιστατικού.

Τέλος, να σημειωθεί πως ολόκληρο το σύμπλεγμα των Καναρίων Νήσων στον Ατλαντικό ωκεανό, δέχεται ετησίως δεκάδες εκατομμύρια επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ανάλογα περιστατικά βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη για τις αρχές ασφαλείας των νησιών.