19χρονος απείλησε να μαχαιρώσει τον πατέρα του, επειδή του έδωσαν σαλάτα για βραδινό

Gazzetta team
19χρονος απείλησε να μαχαιρώσει τον πατέρα του, επειδή του έδωσαν σαλάτα για βραδινό
Την οργή του αρχικά την ξέσπασε στην μητέρα του, ενώ μετά την σκυτάλη πήρε ο πατέρας του, τον οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτυπήσει.

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκαν οι Βρετανικές αρχές, όταν κλήθηκαν για έναν νεαρό, ο οποίος απειλούσε θεούς και δαίμονες έξω από το σπίτι που έμενε με τους δικούς του.

Αφορμή για το θερμό επεισόδιο ήταν το φαγητό που του σέρβιρε η μητέρα του για βραδινό, η οποία έκανε το... λάθος να του βάλει μία σαλάτα με μαρούλι, ως υγιεινή επιλογή.

Ο Κάλου Πούλεϊ άρχισε να βρίζει, χτυπούσε τις πόρτες, αναποδογύρισε το τραπέζι και της επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τον διώξει από το σπίτι.

Αμέσως κλήθηκε ο πατέρας της οικογένειας να γυρίσει στο σπίτι, ο οποίος μάζεψε τα ρούχα του γιου του και του τα έδωσε, ζητώντας του να φύγει.

«Αν θέλεις να είσαι άντρας, να συμπεριφέρεσαι σαν άνδρας και να φύγεις», του είπε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέα έκρηξη.

Ο 19χρονος άρχισε να πετάει ότι έβρισκε μπροστά του, εκφράζοντας παράπονα οτι έλειπαν κάποια ρούχα του, ενώ προσπάθησε ανεπιτυχώς να χτυπήσει τον πατέρα του.

Τελικά έφυγε, αλλά λίγο αργότερα ξαναγύρισε, σκαρφαλώνοντας τον φράχτη στην πίσω αυλή και κόβοντας το λάστιχο του νερού, με ένα μαχαίρι με το οποίο απείλησε οτι θα σφάξει τον πατέρα του.

Τότε ήταν που κλήθηκε η αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον νεαρό, ο οποίος προειδοποιήθηκε από τον δικαστή οτι την επόμενη φορά που θα επιστρέψει θα μπει φυλακή.

Ασφαλιστικά μέτρα δεν έχουν ληφθεί και ο νεαρός επισκέπτεται συχνά την οικογένειά του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.