Νέο βιβλίο για τον Τραμπ (pic)

Gazzetta team
Νέο βιβλίο για τον Τραμπ (pic)
«Ακαλλιέργητος», «ευέξαπτος» και εκνευρίζει μόνιμα τους συνεργάτες του... το νέο βιβλίο για τον Ντόναλντ Τραμπ δεν θα αρέσει στον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ανισόρροπο» και «ηλίθιο» αποκάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ ο γενικός γραμματέας του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι, σύμφωνα με αποσπάσματα που δημοσιεύουν σήμερα διεθνή ΜΜΕ, από το νέο βιβλίο του Μπομπ Γούντγουορντ, με τίτλο: «Φόβος: ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο».

Και αυτός δεν είναι ο μόνος που εμφανίζεται αγανακτισμένος με αντιδράσεις του Αμερικανού προέδρου καθώς, σύμφωνα πάντα με τον Γούντγουορντ, και ο υπουργός Άμυνας, Τζιμ Μάτις λέει ότι συμπεριφέρεται «σαν μαθητής του δημοτικού»

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του Γούντγουορντ για τον Ντόναλντ Τραμπ παρουσιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο σαν έναν ακαλλιέργητο, ευέξαπτο και παρανοϊκο άνδρα, τον οποίο οι υπουργοί και οι συνεργάτες του προσπαθούν σε μόνιμη βάση να ελέγξουν για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Έπειτα από μια συνάντηση μεταξύ του Τραμπ και των συμβούλων του σε θέματα εθνικής ασφάλειας με αντικείμενο τη στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην κορεατική χερσόνησο, ο υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις, εξοργισμένος, φέρεται να είπε σε συνεργάτες του ότι ο πρόεδρος συμπεριφέρεται «σαν μαθητής του δημοτικού».

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που συνέλεξε ο Μπομπ Γούντγουορντ, μετά την επίθεση με χημικά, τον Απρίλιο του 2017, που αποδόθηκε στο καθεστώς του Μπασάρ αλ Άσαντ, ο Τραμπ τηλεφώνησε στον στρατηγό και του είπε ότι θέλει να σκοτώσουν τον Σύρο πρόεδρο. «Να το σκοτώσουμε το μπουρδέλο! Εμπρός! Πάμε εκεί κάτω και τον σκοτώνουμε!» φέρεται να είπε. Αφού έκλεισε το τηλέφωνο, ο Μάτις στράφηκε σε έναν σύμβουλό του και του εξήγησε: «Δεν θα κάνουμε τίποτα απ' όλα αυτά. Θα είμαστε πολύ πιο μετρημένοι».

«Είναι ηλίθιος. Είναι μάταιο να προσπαθείς να τον πείσεις για οτιδήποτε (...) Δεν ξέρω καν τι κάνουμε εκεί πέρα. Είναι η χειρότερη δουλειά που ανέλαβα ποτέ», φέρεται να είπε ο γενικός γραμματέας του λευκού Οίκου, Τζον Κέλι σε συνεργάτες του.

Πηγή: reader.gr