O πιο πολυπαντρεμένος Βρετανός ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για δέκατη φορά (pics)

Gazzetta team
O πιο πολυπαντρεμένος Βρετανός ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για δέκατη φορά (pics)
Ο Βρετανός ρέκορντμαν σε αποτυχημένους γάμους ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός για δέκατη φορά και δηλώνει «πιο ευτυχισμένος από ποτέ».

O Ρον Σέπερντ αποτελεί έναν από τους διασημότερους Βρετανούς της εποχής του. Όχι, δεν είναι ούτε τραγουδιστής, ούτε πολιτικός ούτε κάποιος σημαίνων παράγοντας της βρετανικής showbiz.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αντίθετα, ο 70χρονος Σέπερντ διατηρεί ένα από τα πιο «μυθικά» ρεκόρ μεταξύ των συμπατριωτών του, καθώς έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ντυθεί γαμπρός ούτε μία ούτε δύο αλλά εννιά συνολικά φορές με ισάριθμα διαζύγια, ενώ πλέον ετοιμάζεται για την διψήφια παρουσία του στην εκκλησία, καθώς έχει ήδη οριστεί η ημερομηνία του δέκατου γάμου του με τη 32χρονη Νίνα.

Μάλιστα, ο ακούραστος ζεν πρεμιέ δεν έχει στο ενεργητικό του μόνο αποτυχημένους γάμους, αλλά κι αρκετούς διαλυμένους αρραβώνες.

Η ενασχόληση του Σέπερντ με το «σπορ» των συνεχών κι αποτυχημένων γάμων ξεκίνησε περίπου πριν από 55 χρόνια, όταν παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα το 1966, ενώ από τότε μπήκε αρκετό νερό στο αυλάκι, καθιστώντας τον Σέπερντ ως τον πιο πολυπαντρεμένο εν ζωή Βρετανό.

Η τελευταία του φορά στην εκκλησία ήταν το 2015, σε μία σχέση που κράτησε μόλις λίγους μήνες, ενώ η σχέση με την μεγαλύτερη διάρκεια ήταν με τη 8η σύζυγό του, με την οποία κατάφερε να κλείσει 11 χρόνια γάμου πριν τελικά αποφασίσει να συνεχίσει απρόσκοπτα την αναζήτηση της τέλειας συζύγου.

Πάντως, ο ίδιος δηλώνει απόλυτα αφοσιωμένος στην μέλλουσα σύζυγό του με την οποία πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στο προσεχές μέλλον, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο ρέκορτνμαν Σον έχει αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά από τρεις συζύγους του.

Πηγή: dailymail.co.uk