Τσακώθηκε με τον πορτιέρη και μετά παρέσυρε πεζούς με το αυτοκίνητο

Gazzetta team
Τσακώθηκε με τον πορτιέρη και μετά παρέσυρε πεζούς με το αυτοκίνητο
Μεθυσμένος νεαρός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του επτά ανθρώπους στην είσοδο ενός μαγαζιού, μετά από καυγά με τον πορτιέρη...

Υπό κράτηση τέθηκε ένας νεαρός ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του επτά ανθρώπους έξω από ένα club στο Καμπρέ, στη βόρεια Γαλλία, μετά από έναν καυγά με τον πορτιέρη του νυχτερινού κέντρου.

Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα, ο δράστης, που είναι ηλικίας 18-19 ετών και είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, συνεπλάκη με έναν πορτιέρη στην είσοδο του νάιτκλαμπ. Στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και παρέσυρε με αυτό τον πορτιέρη και ορισμένους από τους πελάτες που βρίσκονταν εκεί, ανέφερε η τοπική αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η πράξη του νεαρού ήταν σκόπιμη.

Από τους τραυματίες, οι δύο είναι σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομεία της Λιλ και της Βαλενσιάν. Άλλοι τέσσερις φέρουν πιο ελαφρά τραύματα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο του Καμπρέ ενώ ένας υπέστη σοκ και δέχτηκε επί τόπου τις πρώτες βοήθειες από έναν ψυχολόγο.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η αστυνομία του Καμπρέ.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ