Πάλεψε με αρκούδα, έπεσαν από γκρεμό και τα σαγόνια της σφηνώθηκαν στο πόδι του (vid)

Gazzetta team
Πάλεψε με αρκούδα, έπεσαν από γκρεμό και τα σαγόνια της σφηνώθηκαν στο πόδι του (vid)
Σενάριο ταινίας θυμίζει η απίστευτη περιπέτεια ενός άντρα από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ,όταν κατά τη διάρκεια βόλτας με τα σκυλιά του δέχθηκε την επίθεση μίας αρκούδα,περίπου 200 κιλών.

Το άγριο κι εν δυνάμει θανατηφόρο ζώο κυνήγησε επί αρκετά μέτρα τον 36χρονο Μπρίτζετ Πετρίνι, ενώ από την μάχη που ακολούθησε έπεσαν κι οι δύο από κοντινό γκρεμό.

Το θύμα της επίθεσης, παρά τα σοβαρά του τραύματα κατάφερε να βρει το πιστόλι που είχε μαζί του και να πυροβολήσει στο κεφάλι την αρκούδα, σκοτώνοντάς την, όμως τα σφηνωμένα δόντια της στον μηρό του έκαναν εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθεια διάσωσής του.

Σασσουόλο - Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Τελικά, ομάδα διασωστών που είχε σπεύσει στο σημείο κατάφερε να προσεγγίσει τον άτυχο άντρα και να τον μεταφέρει σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και του έγιναν περισσότερα από 200 ράμματα στο πόδι του.

Πλέον, ο Πετρίνι αναρρώνει από την απίστευτη περιπέτειά του, ενώ η ιστορία του θυμίζει σε πολλούς το σενάριο της οσκαρικής ταινίας "The Revenant" («Η επίστροφή») με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο οποίος δέχεται την επίθεση μίας τεράστιας αρκούδας, καταφέρνοντας να επιβιώσει κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.