Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ και δεν υπήρχε ναρκωτικό που να μην είχε πάρει

Gazzetta team
Τον σταμάτησαν για αλκοτέστ και δεν υπήρχε ναρκωτικό που να μην είχε πάρει
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άντρες της ισπανικής αστυνομίας που σταμάτησαν για αλκοτέστ ένα ύποπτο όχημα στην περιοχή Καρκαστίγιο, στην επαρχία Ναβάρε της Ισπανίας.

Αφού κατάλαβαν ότι τόσο ο οδηγός όσο κι οι υπόλοιποι νεαροί επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, άρχισαν τον ενδελεχή έλεγχο για την εξακρίβωση των ουσιών που είχαν καταναλωθεί κι έβγαλαν λαυράκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε θετικός σε κατανάλωση αλκοόλ άνω του επιτρεπόμενου ορίου αλλά αυτό ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Ο νεαρός οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητες όλων των ειδών ναρκωτικών ουσιών, καθώς κατά τον έλεγχο βρέθηκε θετικός σε κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, οπιούχα, αμφεταμίνες και κάνναβη.

Όπως είναι φυσικό, ο άντρας συνελήφθη αμέσως από τους άντρες της αστυνομίας, ενώ εκτός από την εις βάρος του δικογραφία που σχηματίστηκε, ο επικίνδυνος και λάτρης των καταχρήσεων οδηγός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, ενώ του αφαιρέθηκε και το δίπλωμα οδήγησης αλλά κι η άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.

Πηγή: ladbible.com