Κάλεσε την αστυνομία επειδή τον καταδίωκε ένα... σκιουράκι (pic)

Gazzetta team
Κάλεσε την αστυνομία επειδή τον καταδίωκε ένα... σκιουράκι (pic)
Το επίμονο «φλερτ» του σκίουρου με τον Γερμανό προκάλεσε πανικό στον άντρα, που αναζήτησε την βοήθεια της αστυνομίας.

Μία απίστευτη ιστορία φέρνει στην επιφάνεια δημοσίευμα του βρετανικού Guardian αναφορικά με την πιο περίεργη κλήση που έχει λάβει τα τελευταία χρόνια η γερμανική αστυνομία.

Όπως, αναφέρεται στο δημοσίευμα του βρετανικού μέσου ενημέρωσης, πριν από λίγες ημέρες οι τηλεφωνητές του κέντρου της γερμανικής αστυνομίας έλαβαν την αγωνιώδη κλήση ενός πολίτη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι δεχόταν επίθεση από ένα σκιουράκι, που τον κυνηγούσε επί ώρα.

Μάλιστα, το «θύμα» της επίθεσης κάλεσε τους αστυνομικούς να καταφθάσουν άμεσα διότι ένιωθε τεράστια απειλή για την σωματική του ακεραιότητα από το μικρό τρωκτικό.

Άμεσα ένα περιπολικό της αστυνομίας της Καρλσρούης έφθασε στο σημείο για να διαπιστώσει ότι πράγματι το μικρό σκιουράκι ακολουθούσε κατά πόδας τον άντρα σε κάθε του βήμα, όμως η συνέχεια είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Καθώς, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ηρεμήσουν το «τέρας ψυχραιμίας» που τους κάλεσε, διαπίστωσαν ότι το μικρό θηλαστικό, εξαντλημένο από την πολύωρη καταδίωξη του άντρα, είχε αποκοιμηθεί στο χορτάρι.

Αφού φυγάδευσαν τον άντρα, αποφάσισαν να περιθάλψουν το μικρό σκιουράκι, που προφανώς είχε χωριστεί από την μητέρα του και προσπαθούσε να βρει καινούργιο σπιτικό, ενώ μετά από απόφαση της αστυνομικής διοίκησης της Καρλσρούης το τρωκτικό υιοθετήθηκε και στο εξής θα αποτελεί την μασκότ του σώματος.

Πληροφορίες: theguardian.com