Μαθητές θα σχολάσουν νωρίτερα λόγω της συναυλίας που θα δώσουν Beyonce και Jay Z.

Gazzetta team
Μαθητές θα σχολάσουν νωρίτερα λόγω της συναυλίας που θα δώσουν Beyonce και Jay Z.
Οι μαθητές έξι σχολείων στη Νότια Καρολίνα θα σχολάσουν νωρίτερα στις 21 Αυγούστου χάρη στη Μπιγιονσέ και τον Jay Z.

Το διάσημο ζευγάρι στο πλαίσιο της περιοδείας του θα εμφανιστεί εκείνη την ημέρα στην Κολούμπια της Νότιας Καρολίνας και οι αρχές έσπευσαν να εκδώσουν οδηγίες, επειδή αναμένεται να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

Την ημέρα της συναυλίας τα σχολεία θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο, ώστε να αποφευχθούν προβλήματα.

Οι αρχές ανησυχούν πως αν τα σχολεία κλείσουν την κανονική ώρα, τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές, θα ακινητοποιηθούν λόγω της αυξημένης κίνησης προς τον χώρο διεξαγωγής της συναυλίας.

Η βασίλισσα της ποπ και r&b, Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της ράπερ και δισκογραφικός παραγωγός, Jay Z στο πλαίσιο της περιοδείας τους “On the Run II” θα δώσουν συναυλία στο στάδιο ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, Williams-Brice Stadium, 80.000 θέσεων.

Γονείς και μαθητές ενημερώθηκαν μέσω email για την αλλαγή του ωραρίου.

Εν τω μεταξύ, στην πολιτεία Μινεσότα των η 8η Αυγούστου, ημέρα της συναυλίας του ζευγαριού στη Μινεάπολη ανακηρύχθηκε επίσημα ημέρα "Beyoncé και Jay-Z" με απόφαση του κυβερνήτη Μαρκ Ντέιτον.

"Μέσα από τη ζωή και τη μουσική τους, οι Beyonce και Jay-Z ενέπνευσαν τους κατοίκους της Μινεσότα και τους λάτρεις της μουσικής σε όλο τον κόσμο" αναφέρει ο κυβερνήτης Μαρκ Ντέιτον στην απόφασή του.

Η Beyonce έχει επηρεάσει πολλά κορίτσια και γυναίκες της Μινεσότα με τα ισχυρά, θετικά μηνύματα της μουσικής της, σημειώνεται στην απόφαση στην οποία απαριθμούνται τα βραβεία και τα επιτεύγματα των δύο καλλιτεχνών.