Αμερικανός πεζοναύτης πιάστηκε επ' αυτοφώρω να παίρνει ένα υπνάκο κατά τη διάρκεια άσκησης (vid)

Gazzetta team
Αμερικανός πεζοναύτης πιάστηκε επ' αυτοφώρω να παίρνει ένα υπνάκο κατά τη διάρκεια άσκησης (vid)
Ξεκαρδιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης μονάδας δόκιμων πεζοναυτών του στρατού των ΗΠΑ.

Οι υποψήφιοι οπλίτες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είχαν σαν αποστολή να φτάσουν έρποντας στο προβλεπόμενο σημείο, όμως ένας από αυτούς φάνηκε ιδιαίτερα καταπονημένος από την επίπονη και πολύωρη εκπαίδευση κι αποφάσισε να ξεκουραστεί λιγάκι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Για κακή του τύχη, ο εκπαιδευτής παρατήρησε την αργοπορία του δόκιμου πεζοναύτη και στην προσπάθειά του να τον εντοπίσει, τον βρήκε ξαπλωμένο μπρούμυτα να κοιμάται, φορώντας ολόκληρη την εξάρτησή του.

Μάλιστα, ο πονηρός εκπαιδευτής για να έχει αδιάσειστα στοιχεία για την ολιγωρία του στρατιώτη άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τον ύπνο του εκπαιδευόμενου, χωρίς να τον ξυπνήσει.

Τελικά, μετά από λίγα λεπτά, ο στρατιώτης επανήλθε από την αγκαλιά του Μορφέα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τον εαυτό του, λέγοντας πως δεν κοιμόταν αλλά απλώς είχε κλείσει τα μάτια του, δικαιολογίες που όμως δεν φάνηκαν να πείθουν τον έμπειρο εκπαιδευτή.

Η συνέχεια του περιστατικού δεν έγινε γνωστή, όμως σύμφωνα με αυτά που καταγράφηκαν στο βίντεο, ο νεαρός δόκιμος πεζοναύτης πολύ δύσκολα θα βρει μια θέση μεταξύ των στρατιωτών των ΗΠΑ.