Σφυρίδα «γίγαντας» καταβρόχθισε καρχαρία 2 μέτρων (vid)

Gazzetta team
Σφυρίδα «γίγαντας» καταβρόχθισε καρχαρία 2 μέτρων (vid)
Η επίθεση της τεράστιας σφθρίδας καταγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου, αφήνοντας άφωνους τους τρεις νεαρούς ψαράδες.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους τρεις νεαροί φίλοι που είχαν βγει για ψάρεμα στα ανοιχτά της δυτικής ακτής των ΗΠΑ στην πολιτεία της Καλιφόρνια, όταν κατά λάθος διαπίστωσαν ότι στο αγκίστρι τους είχε πιαστεί ένας καρχαριοειδές μήκους σχεδόν δύο μέτρων.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι νεαροί ψαράδες, μη θέλοντας να σκοτώσουν το απειλούμενο είδος καρχαρία, προσπάθησαν να τραβήξουν το ψάρι προς την βάρκα για να το ελευθερώσουν από το αγκίστρι, όμως μία γιγαντιαία σφυρίδα που παραφύλαγε σε κοντινή απόσταση είχε εντελώς διαφορετική γνώμη.

Ενώ ο καρχαρίας βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την βάρκα των ψαράδων κι η κάμερα του ενός καταγράφει την προσπάθεια απελευθέρωσης του θαλάσσιου πλάσματος, η σφυρίδα αναδύεται και κάνει μια χαψιά το άτυχο κήτος, αφήνοντας με τα στόματα ανοιχτά τους νεαρούς που είδαν σε πρώτο πλάνο την επίθεση και τον θριάμβο της σφυρίδας.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, το ψάρι ξεπερνούσε σε βάρος τα 250 κιλά και σε μήκος τα 2 μέτρα.