Το Μουντιάλ έριξε στα «τάρταρα» το Pornhub (pics)

Gazzetta team
Το Μουντιάλ έριξε στα «τάρταρα» το Pornhub (pics)
Ίσως για μερικούς να μην αποτελεί είδηση, όμως το Pornhub πέρασε δραματικές ώρες τόσο την ημέρα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου΄όσο και καθ' όλη τη διάρκεια της γιορτής του ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο είδε την επισκεψιμότητά της να καταβαραθρώνεται την ημέρα της μεγάλης αναμέτρησης μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας, καθώς σε μερικές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα των πολιτών των δύο φιναλίστ, η προτίμηση του κοινού έπεσε μέχρι και 66% σε σχέση με προηγούμενες ημέρες χωρίς ποδοσφαιρική δράση.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η ίδια η ιστοσελίδα κι αφορούν την επισκεψιμότητα στις 15 Ιουλίου, η «ζήτηση» στην μεγάλη χαμένη του τελικού Κροατία έπεσε κατά 66%, ενώ στην νικήτρια Γαλλία κατά 55%. Ακολουθούν κατά πόδας, η Βενεζουέλα με μείωση 55%, η Βουλγαρία με 45% κι η Σλοβενία με 40%, ενώ στην Ελλάδα η μείωση άγγιξε το -διόλου ευκαταφρόνητο- 30%.

Στους δρόμους οι Γάλλοι, στους υπολογιστές οι Κροάτες

Αξιοσημείωτο είναι, όμως, και το γράφημα που δείχνει την «κίνηση» στην ιστοσελίδα αμέσως μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του ιστότοπου, σε παγκόσμιο επίπεδο η επισκεψιμότητα έπεσε κατά μέσο όρο μέχρι 12% τις ώρες του τελικού, ενώ μετά τη λήξη ανέκαμψε σχετικά γρήγορα.

Το ενδιαφέρον, όμως, εντοπίζεται στις αντιδράσεις Γάλλων και Κροατών μετά το πέρας του τελικού, καθώς οι τροπαιούχοι Γάλλοι επέλεξαν τα πανηγύρια από το Pornhub, ενώ οι δύστυχοι Κροάτες συνέρρευσαν μαζικά στην ιστοσελίδα για να πνίξουν τον καημό τους στις πορνοστάρ.

To overall της διοργάνωσης

Τελευταίος πίνακας είναι εκείνος που καταγράφει την πτώση της επισκεψιμότητας στο Pornhub κατά τη διάρκεια και των 30 ημερών που διήρκησε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στην πρώτη θέση της μείωσης έρχονται και πάλι οι Γάλλοι, οι οποίοι με ποσοστό 55% γύρισαν την πλάτη στην αγαπημένη του ιστοσελίδα, ενώ ακολουθούν οι Έλληνες με 30% και στην τρίτη θέση Ισπανοί κι Αιγύπτιοι με μείωση της τάξης του 26%.

Πηγή: mashable.com