Ένα Tweet αποδόμησε εντελώς το πρωτοσέλιδο του Forbes με την Kylie Jenner (pics)

Gazzetta team
Ένα Tweet αποδόμησε εντελώς το πρωτοσέλιδο του Forbes με την Kylie Jenner (pics)
Το γεγονός οτι το Forbes χαρακτήρισε «αυτοδημιούργητη» την Kylie Jenner, σήκωσε δικαιολογημένα πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό πως το Forbes στο τεύχος του Αυγούστου, θα έχει ως πρωτοσέλιδο την Kylie Jenner, την οποία προμοτάρει ως τη νεαρή που θα ρίξει από την κορυφή της λίστας των νεότερων δισεκατομμυριούχων, τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)


Μόνο που ο χαρακτηρισμός «αυτοδημιούργητη» -και δικαιολογημένα μάλιστα- δεν άρεσε σε πολλούς, καθώς σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησε από το μηδέν, όπως έκανε για παράδειγμα ο ιδρυτής του Facebook.

Έχοντας πίσω της την οικογένεια Kardashian, είναι λογικό και φυσικό, μία μεγάλη μερίδα του κόσμου να θεωρεί πως είχε μεγάλη ώθηση από τον περίγυρό της. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που όταν άρχισε να βγαίνει στην αγορά με την σειρά καλλυντικών της, οι αδελφές της ήταν ήδη σούπερ σταρς, απολαμβάνοντας τους «καρπούς» του reality show που προβάλετε εδώ και χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, στις αντιδράσεις που υπήρξαν στο social media μπήκε και το «Dictionary.com», με ένα μυθικό τρόπο, δείχνοντας και αυτό με τη σειρά του οτι δεν συμφωνεί και τόσο.

Τι έκανε; Πόσταρε το δημοσίευμα του Forbes, σχολιάζοντας: «Αυτοδημιούργητος σημαίνει να έχεις επιτύχει χωρίς βοήθεια», βάζοντας από κάτω το link με τον ορισμό της συγκεκριμένης λέξης από το σάιτ.