Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε μέσα σε escape room και κάλεσε την αστυνομία για να τον βγάλει (pics & vids)

Gazzetta team
Διαρρήκτης εγκλωβίστηκε μέσα σε escape room και κάλεσε την αστυνομία για να τον βγάλει (pics & vids)
Εξαιρετικά απρόσμενη και δυσμενή τροπή έλαβε η απόπειρα ενός διαρρήκτη να ληστέψει escape room στην πολιτεία της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ.

Ο γκαφατζής ληστής αφού κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του χώρου κι άρχισε να παίρνει όσα θεωρούσε ότι θα του αποφέρουν ικανοποιητικό χρηματικό όφελος, αντιλήφθηκε ότι η πίσω πόρτα του χώρου, από την οποία είχε μπει, είχε φρακάρει, καθιστώντας αδύνατη τη διαφυγή του.

Κι ενώ η ώρα περνούσε, με τον κίνδυνο να εγκλωβιστεί για τα καλά μέσα στο escape room, o άντρας πήρε μία απόφαση πρωτοφανή στα χρονικά των διαρρήξεων στις ΗΠΑ, καθώς κάλεσε την Άμεση Δράση, αναφέροντας ότι είχε καταφέρει να κλειστεί μέσα στο δωμάτιο, καλώντας παράλληλα τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο για να τον απεγκλωβίσουν.

Πράγματι, ο απίθανος διαρρήκτης απεγκλωβίστηκε με τη συνδρομή των αντρών της αστυνομίας, οι οποίοι στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στα κρατητήρια, ενώ αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για διάρρηξη δευτέρου βαθμού.

Τέλος, αξιοσημείωτη ήταν κι αντίδραση του ιδιοκτήτη του escape room, ο οποίος ανέφερε πως πλέον θα προωθεί την επιχείρησή του, ως την μοναδική που κατάφερε να εγκλωβίσει κακοποιούς στο εσωτερικό της, ενώ σημείωσε πως ο διαρρήκτης πέρασε μέσα στο escape room περίπου 35 λεπτά, την ώρα που ο μέσος όρος παραμονής των παικτών στον χώρο είναι τα 50 με 55 λεπτά....