Θύμα δολοφονίας «έπαιζε» video games την ώρα της κηδείας του (pic & vid)

Gazzetta team
Θύμα δολοφονίας «έπαιζε» video games την ώρα της κηδείας του (pic & vid)
Mε έναν μοναδικό τρόπο αποφάσισαν να αποχαιρετίσουν τον 20χρονο Ρενάρντ Μάθιους, δεκάδες συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας του εκλιπόντος για να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο νεαρός από τη Νέα Ορλεάνη είχε πέσει θύμα δολοφονίας κατά τη διάρκεια βόλτας με τον σκύλο του, από δύο άντρες οι οποίοι στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν, τον πυροβόλησαν θανάσιμα στο στήθος.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, η σορός του άτυχου 20χρονου ήταν τοποθετημένη έξω από το φέρετρο, ενώ ήταν ντυμένος με τα ρούχα και τις παντόφλες που συνήθιζε να φοράει κατά την παραμονή του στο σπίτι.

Μάλιστα, δεν έμειναν σε αυτό αλλά τοποθέτησαν ένα τηλεχειριστήριο παιχνιδομηχανής στα χέρια του, ενώ σε ένα τραπεζάκι δίπλα του είχαν βάλει το αγαπημένο του αναψυκτικό αλλά και τα σνακ που συνήθιζε να απολαμβάνει παίζοντας μπάσκετ στο Playstation.

Οι φίλοι κι οι συγγενείς του θύματος δήλωσαν ότι αναζητούσαν τον καλύτερο τρόπο για να τιμήσουν την μνήμη του και ο παραπάνω τρόπος για το τελευταίο αντίο τους φάνηκε ως ο πιο αντιπροσωπευτικός για την περίσταση, καθώς θέλουν αν τον θυμούνται έτσι όπως τον είχαν αγαπήσει.

Τέλος, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πολιτείας της Λουιζιάνα όπου έλαβε η νεκρώσιμη ακολουθία, δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα ανάλογη εξόδιος ακολουθία, καθώς λίγα χρόνια πριν μία γυναίκα που αγαπούσε τον ποτό και τα πάρτι, είχε κηδευτεί κρατώντας στα χέρια της ένα ποτήρι μπύρα και το πολυαγαπημένο της τσιγάρο.