Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διάσωση στην Ταϊλάνδη, γίνεται ταινία

Gazzetta team
Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η διάσωση στην Ταϊλάνδη, γίνεται ταινία
Το Χόλιγουντ δεν χάνει χρόνο όταν βλέπει μια «ευκαιρία» να του παρουσιάζεται και φαίνεται πως ως «ευκαιρία» είδαν και την περιπέτεια της διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους, που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο, στην Ταϊλάνδη.

Δύο Αμερικανοί παραγωγοί σχεδιάζουν ήδη ένα κινηματογραφικό έργο σχετικά με την ομάδα ποδοσφαίρου των νεαρών «αγριόχοιρων» και τον προπονητή τους περιμένοντας σε παγκόσμια box office επιτυχία.

«Το βλέπω αυτό ως μια μεγάλη ταινία του Χόλιγουντ με αστέρια της A-list», δήλωσε στο AAP ο Μάικλ Σκοτ, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία παραγωγής Pure Flix Films.

Ο Σκοτ ​​και ο συμπαραγωγός του Άνταμ Σμιθ διεξάγουν προκαταρκτικές συνεντεύξεις γύρω από το χώρο του σπηλαίου Tham Luang, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια τελική επιχείρηση για να ολοκληρωθεί η διάσωση της ομάδας των 13 που παγιδεύτηκε στις σπηλιές από την αύξηση των πλημμυρών πριν από δύο περίπου εβδομάδες.

Ο Σκοτ ​​και ο Σμιθ σκοπεύουν επίσης να φέρουν έναν σεναριογράφο και να συνομιλήσουν με βασικούς παίκτες από την ομάδα ξένων διασωστών και τα Ταϊλανδέζους ναυτικούς SEALS, τα θύματα και τις οικογένειές τους και να αναζητήσουν αποκλειστικά δικαιώματα στις ιστορίες τους.

Ερωτηθείς εάν οι ενέργειές τους θα μπορούσαν να θεωρηθούν ως μη ευαίσθητες σε τόσο λεπτό χρονικό διάστημα, ο Σμιθ δήλωσε: «Θα έρθουν και άλλες εταιρείες παραγωγής, άρα πρέπει να δράσουμε αρκετά γρήγορα».

Ο Σκοτ, που είναι παντρεμένος με μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη και ξοδεύει τρεις μήνες το χρόνο στην Ταϊλάνδη, δήλωσε ότι δεν πιέζει τους ανθρώπους για τις συνεντεύξεις.

Το Pure Flix εδρεύει στο Scottsdale, στην Αριζόνα και στο Λος Άντζελες.

Η μεγαλύτερη ταινία της μέχρι στιγμής είναι «ο Θεός δεν είναι Νεκρός» (2014), η οποία έφτασε τα 70 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως .

Ο Σκοτ πιστεύει ότι η ιστορία διάσωσης του σπηλαίου, η οποία θα επικεντρωθεί γύρω από τους δύο Βρετανούς δύτες που ανακάλυψαν τα αγόρια, είναι το τέλειο έργο για το Pure Flix.

«Αυτό ακριβώς το είδος του ταιριάζει με το DNA μας σε μια πραγματικά εμπνευσμένη ιστορία», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε αργά τη Δευτέρα.


Πηγή: reader.gr