Αμερικανός κωμικός τρόλαρε χωρίς έλεος τον Τραμπ (vid)

Gazzetta team
Αμερικανός κωμικός τρόλαρε χωρίς έλεος τον Τραμπ (vid)
Ο Αμερικανός πρόεδρος πιάστηκε για ακόμη μία φορά θύμα της προχειρότητας των συνεργατών του, καθώς συνομιλούσε για ώρα με κωμικό, ενώ ο ίδιος νόμιζε πως στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής βρισκόταν ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής.

Ο κωμικός Τζον Μελέντεζ κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας μετά και την τελευταία του φάρσα με θύμα τον Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μελέντεζ τηλεφώνησε στον Λευκό Οίκο προσποιούμενος ότι πρόκειται για τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ από το Νιου Τζέρσι με τον Τραμπ να αγνοεί ότι έπεσε θύμα φάρσας και να πιάνει κανονική πολιτική συζήτηση με τον φαρσέρ, ανοίγοντας όλα τα καυτά ζητήματα της επικαιρότητας.

Μάλιστα, ο κωμικός κατάφερε να αποσπάσει και διάφορα «διαμαντάκια» κατά την συνομιλία του με τον Τραμπ, με τον Πλανητάρχη να αποτελεί «ανοιχτό βιβλίο» σε μία σειρά θεμάτων, όπως ο διαβόητος νόμος για την μετανάστευση αλλά και τη διχογνωμία σχετικά με τους διορισμούς δικαστών στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

Το τηλεφώνημα - φάρσα επιβεβαιώθηκε τόσο από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου, όσο κι από εκπροσώπους του γερουσιαστή, ενώ ο φαρσέρ ισχυρίστηκε ότι δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία για να συνομιλήσει με τον Τραμπ, καθώς ο γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ φάνηκε ιδιαίτερα απρόσεκτος στην εξακρίβωση της πραγματικής ταυτότητας του καλούντα.