Λευκός καρχαρίας πέντε μέτρων πήρε στο κυνήγι ψαρά στα ανοιχτά της Αυστραλίας (vid)

Gazzetta team
Λευκός καρχαρίας πέντε μέτρων πήρε στο κυνήγι ψαρά στα ανοιχτά της Αυστραλίας (vid)
Την τρομακτική εμπειρία να καταδιώκεται από τον μεγαλύτερο και φονικότερο θηρευτή των ωκεανών έζησε ένας άντρας που είχε βγει για ψάρεμα στα ανοιχτά των ακτών της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία.

Ο Ντέιβιντ Μπαργουάιζ βρισκόταν επί ώρα στην περιοχή ψαρεύοντας με την μικρή βάρκα του (κάτι σαν διπλό κανό) όταν έκανε την εμφάνισή του ένας λευκός καρχαρίας μήκους πέντε μέτρων.

Ο Μπαργουάιζ δεν το σκέφτηκε στιγμή κι άρχισε να απομακρύνεται από την περιοχή, όμως διαπίστωσε με τρόμο ότι ο καρχαρίας έδειξε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον,

Ο τεράστιος λευκός καρχαρίας άρχισε να τον ακολουθεί κατά πόδας, τρομοκρατώντας τον άντρα, ο οποίος άρχισε έντρομος να καλεί μέσω ασυρμάτου τον φίλο του που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση.

Μάλιστα, ο καρχαρίας δεν φάνηκε να πτοείται καθόλου, καθώς συνέχισε να περιεργάζεται τα μικρά σκάφη των δύο αντρών, οι οποίοι παρέμειναν ψύχραιμοι και κατέγραψαν μερικά μοναδικά υποβρύχια πλάνα από την στενή επαφή τους με το θαλάσσιο πλάσμα.

Η περίεργη αυτή καταδίωξη συνεχίστηκε για λίγη ώρα ακόμη, μέχρι ο καρχαρίας να χάσει το ενδιαφέρον του για τους δύο άντρες και να απομακρυνθεί προς αναζήτηση του επόμενου θηράματός του.