Η στιγμή που καρχαρίας κλέβει την ψαριά από τα καλάμια των ψαράδων (vid)

Gazzetta team
Η στιγμή που καρχαρίας κλέβει την ψαριά από τα καλάμια των ψαράδων (vid)
Μάρτυρες σε ένα εξαιρετικά σπάνιο περιστατικό έγιναν τρεις Βρετανοί τουρίστες που απολάμβαναν την βαρκάδα τους στα ανοιχτά της Νέας Ζηλανδίας.

Οι τρεις άντρες, έχοντας μαζί τους και τα απαραίτητα σύνεργα για το ψάρεμα αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους, όμως η μοίρα τους επεφύλλασε μία ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη.

Την στιγμή που ένα αρκετά μεγάλο γατόψαρο έιχε μόλις τσιμπήσει στο δόλωμα του ενός ψαρά, δεκάδες άλλα ψάρια και πουλιά έκαναν την εμφάνισή τους στην περιοχή, προσπαθώντας να κλέψουν το γατόψαρο που πάλευε με το αγκίστρι κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Όμως, η σπάνια αυτή «κοσμοσυρροή» δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κορυφαίο θηρευτή των ωκεανών, ένα μεγάλο καρχαρία τίγρη, ο οποίος κατέφθασε έτοιμος για φαγοπότι.

Το επιβλητικό κήτος, με μία του κίνηση, εξαφάνισε το μεγαλύτερο μέρος του γατόψαρου, αφήνοντας με τα στόματα ανοιχτά τους τρεις ψαράδες, που προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν όσα γίνονταν μπροστά τους, ενώ οι μοναδικές εικόνες καταγράφηκαν από το κινητό τους ενός άντρα, χαρίζοντάς μας μερικά πολύ σπάνια καρέ, από την «κλοπή» του ψαριού.

Πηγή: ladbible.com