H στιγμή που ένας αστυνομικός πυροβολεί έναν σκύλο και πετυχαίνει ένα 9χρονο κοριτσάκι (vid)

Gazzetta team
H στιγμή που ένας αστυνομικός πυροβολεί έναν σκύλο και πετυχαίνει ένα 9χρονο κοριτσάκι (vid)
Ο αστυνομικός έκρινε σωστό να πυροβολήσει μέσα σε ένα δωμάτιο γεμάτο με παιδιά, επειδή θεωρούσε πως ένα σκυλί του επιτέθηκε.

Ένα απίστευτο video δόθηκε στην δημοσιότητα στις ΗΠΑ, το οποίο επιβεβαιώνει πως η χρήση όπλων από τις αστυνομικές δυνάμεις, είναι ανεξέλεγκτη.

Σε αυτό λοιπόν καταγράφεται ένα περιστατικό που συνέβη στις 30 του περασμένου Δεκεμβρίου στο Κάνσας, όταν οι αρχές δέχθηκαν τηλεφώνημα από μία γυναίκα που ζητούσε την βοήθειά τους, καθώς ο άντρας της είχε βγάλει όπλο και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Όταν έφτασαν εκεί, βρήκαν τον σύζυγο να περιμένει στον δρόμο με τα χέρια ψηλά και μπήκαν μέσα στο σπίτι, προκειμένου, όπως υποστήριξαν να βρουν το όπλο.
'Ow! Ow! Ow, you hurt my eye!' the girl screams out in pain as she covers her eyes in the horrific footage (pictured)
Εκεί λοιπόν αντίκρισαν δύο αγόρια να παίζουν videogame μπροστά από την τηλεόραση, ενώ ένα κοριτσάκι ήταν καθισμένο μπροστά από τον καναπέ και ένα πιο δίπλα.

Η κάμερα που είχε στο σώμα του ο Ντέξτερ Μπετς τον δείχνει να ανοίγει την πόρτα ενός δωματίου και να επιστρέφει στο σαλόνι όπου βλέπει οτι υπήρχε ένα σκύλος. Μόλις το αναφέρει στα κεντρικά, το σκυλί κάνει κίνηση προς την μεριά του, η οποία τον πανικοβάλει και αρχίζει να πυροβολεί...

Οι σφαίρες που έριξε δεν τραυμάτισαν μόνο το σκυλί, αλλά και την 9χρονη πιτσιρικά, η οποία αρχίζει να φωνάζει για το μάτι της.

Δείτε το περιστατικό όπως έγινε...

Ένα μήνα αργότερα ο Ντέξτερ Μπετς απολύθηκε από το σώμα, ενώ πλέον αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες, στις οποίες στην απολογία του έχει δηλώσει αθώος, με την δίκη να έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου.