Γιαπωνέζικη εταιρεία απολογήθηκε επειδή υπάλληλός της έκανε διάλειμμα 3ων λεπτών (pic)

Gazzetta team
Γιαπωνέζικη εταιρεία απολογήθηκε επειδή υπάλληλός της έκανε διάλειμμα 3ων λεπτών (pic)
Μια εταιρεία στην Ιαπωνία απολογήθηκε μέσω τηλεόρασης στους πελάτες της και παρακράτησε το μισθό ενός υπαλλήλου της, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει διάλειμμα για το μεσημεριανό φαγητό διάρκειας 3 λεπτών!

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η DailyMail, ένας 64χρονος εργαζόμενος στην εταιρεία ύδρευσης Kobe City Waterworks Bureau στα προάστια της Οσάκα, έλειψε περίπου 78 λεπτά σε διάστημα επτά μηνών για μεσημεριανό break.

Τα αφεντικά του έκριναν ότι κατασπατάλησε το χρόνο εργασίας που πλήρωνε η εταιρεία με το διανύει απόσταση τριών λεπτών μέχρι ένα διπλανό κατάστημα για να αγοράσει φαγητό.

Ο υπάλληλος «πιάστηκε στα πράσα», όταν ένας προϊστάμενός του τον είδε από το παράθυρο να διασχίζει το δρόμο για να αγοράσει από το απέναντι κατάστημα κάτι να φάει.

Η εταιρεία απολογήθηκε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, με τους διευθυντές να υποκλίνονται στην οθόνη ζητώντας συγγνώμη για το «σκάνδαλο»!

«Είναι εξαιρετικά λυπηρό ένα τέτοιο σκάνδαλο και θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη», ανέφερε ένας υπάλληλος της εταιρείας στην τηλεόραση.

Πηγή: reader.gr