Έπεσε από καταρράκτη 50 μέτρων στην προσπάθεια για μία θεαματική selfie (vid)

Gazzetta team
Έπεσε από καταρράκτη 50 μέτρων στην προσπάθεια για μία θεαματική selfie (vid)
Σε τραγωδία κατέληξε η προσπάθεια ενός 35χρονου Ινδού να βγάλε ιτην τέλεια φωτογραφία με φόντο τους περίφημους καταρράκτες Gokak στην Ινδία, καθώς το παραπάτημά του αποδείχθηκε ολέθριο και θανατηφόρο.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή, που αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση, όταν ο άτυχος άντρας μαζί με τον αδερφό του επιχειρούσαν επί ώρα να τραβήξουν μία selfie που να ανταποκρίνεται στις υψηλές τους απαιτήσεις.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο άντρες ήταν εμφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, έχοντας καταναλώσει αρκετές μπύρες έκαστος, πριν αρχίσουν την επικίνδυνη κατάβαση στον καταρράκτη.

Παρά τις φωνές και τις εκκλήσεις άλλων παριστάμενων να μην κατέβουν τα γλιστερά βράχια στο σημείο, οι δύο άντρες δεν υπάκουσαν στις παροτρύνσεις, με αποτέλεσμα ο πρώτος από αυτούς να χάσει την ισορροπία του και να βρεθεί από μεγάλο ύψος στο κενό.

Αμέσως στο σημείο επικράτησε πανικός μεταξύ των ανθρώπων που είδαν τον άντρα να βουτάει στο κενό, ενώ οι διασώστες που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν το άψυχο σώμα του 35χρονου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 20 άνθρωποι άτομα έχουν σκοτωθεί στην περιοχή τα τελευταία πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων αυτοκτονιών και πτώσεων κατά λάθος.