Ζευγάρι εραστών αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης (pics & vid)

Gazzetta team
Ζευγάρι εραστών αποκαλύφθηκε όταν «κόλλησαν» κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης (pics & vid)
Οι δύο εραστές κρατούσαν για μήνες κρυφή την σχέση τους, όμως μετά την αποκάλυψη του «ατυχούς» περιστατικού ήρθαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση...

Μία ασυνήθιστη εικόνα περίμενε τους διασώστες που κατέφθασαν σε «ροζ» ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της Κένυας, Ναϊρόμπι, όταν κλήθηκαν στο σημείο για μία διακομιδή σε τοπικό νοσοκομείο.

Οι τραυματιοφορείς κι οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση βρήκαν ένα ζευγάρι γυμνό και... κολλημένο πάνω στο κρεβάτι του δωματίου, καθώς οι δύο εραστές δεν μπορούσαν να αποκολληθούν ο ένας από τον άλλο.

Αμέσως, άρχισε η επιχείρηση μεταφοράς του στο νοσοκομείο, όπου η γιατροί χρησιμοποιώντας ηρεμισικές ουσίες, κατάφεραν μετά από ώρα να απομακρύνουν τον άντρα από την γυναίκα.

Η έκπληξη, όμως, των γιατρών έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν λίγη ώρα αργότερα, οι σύζυγοι των δύο εραστών κατέφθασαν στο νοσοκομείο, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους, καθώς κανείς δεν ήταν ενήμερος για το γεγονός της εξωσυζιγικής σχέσης που διατηρούσαν μεταξύ τους τα δύο «θύματα».

Τελικά, οι δύο εραστές, αφού αποκολλήθηκαν, πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο, όχι όμως με κατεύθυνση τα σπίτια τους, από όπου κηρύχθηκαν «ανεπιθύμητοι» μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης που διατηρούσαν για μήνες.

Πηγή: dailymail.co.uk