Πήγε να βγάλει selfie με πύθωνα, αλλά αυτός κόντεψε να τον πνίξει (pic & vid)

Gazzetta team
Πήγε να βγάλει selfie με πύθωνα, αλλά αυτός κόντεψε να τον πνίξει (pic & vid)
Για ακόμη μία φορά έγινε εμφανής η τεράστια δύναμη των μυών του μεγαλύτερου ερπετού στον κόσμο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως μία εξαφανισμένη γυναίκα από χωριό της Ινδονησίας βρέθηκε νεκρή μέσα στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα, όμως τα τεράστια κι επικίνδυνα ερπετά συνεχίζουν να παραμένουν στην επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αιχμαλώτισης ενός ακόμη πύθωνα, αυτή τη φορά στην ανατολική Βεγγάλη της Ινδίας, ένας κυνηγός φιδιών παραλίγο να μπει σε περιπέτειες, όταν ήρθε σε ιδιαίτερα στενή επαφή με το μήκους 4 μέτρων ερπετό..

Ο κυνηγός μαζί με συναδέλφους του, είχε μόλις καταφέρει να πιάσει το μεγάλο ερπετό, όμως η επιθυμία του για μια φωτογραφία παραλίγο να τον βάλει σε περιπέτειες.

Καθώς έπιασε τον πύθωνα για να βγάλει μία selfie μαζί του, το ερπετό άρχισε να τυλίγεται γύρω από τον λαιμό του, με τους συναδέλφους του να τον γλιτώνουν από βέβαιο θάνατο, καθώς η μάχη θα ήταν άνιση χωρίς την συνδρομή τους.

Εν τέλει, ο κίνδυνος απομακρύνθηκε, ενώ ο πύθωνας τοποθετήθηκε σε ειδικό δοχείο μέχρι να εξεταστεί από τους επιστήμονες και να αφεθεί ελεύθερος στην άγρια φύση.