Ο Ζάεφ έβγαλε την γραβάτα του και την χάρισε στον Τσίπρα (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ζάεφ έβγαλε την γραβάτα του και την χάρισε στον Τσίπρα (pics & vid)
Με ένα καπέλο και μία… γραβάτα έκλεισε η συμφωνία των Πρεσπών...

Μπορεί ο πραγματικός εορτάζων σήμερα να είναι ο ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, λόγω των 79ών γενεθλίων του, αλλά δώρο έλαβε και ο Αλέξης Τσίπρας από τον ομόλογό του, πρωθυπουργό της πΓΔΜ.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο κ. Ζάεφ χάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό τη γραβάτα του, αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα οικειότητας μεταξύ των δύο ηγετών.

Ο Κοτζιάς και τα... καπέλα του

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, είναι γνωστός λάτρεις των καπέλων η ιστορική συμφωνία που υπεγράφη σήμερα στους Ψαράδες των Πρεσπών έχει «σφραγιστεί» από ένα καπέλο… από την αρχή ως το τέλος.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του κ. Κοτζιά από το Νταβός της Ελβετίας, όπου τα κυβερνητικά στελέχη συναντήθηκαν πρώτη φορά για να συζητήσουν για την επίλυση της πολυετούς διαμάχης μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών.

Στις Πρέσπες σήμερα, ο κ. Κοτζιάς έκανε χαρακτηριστική εμφάνιση με καλοκαιρινό, ψάθινο καπέλο και καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του στο σημείο όπου λίγο μετά υπεγράφη η συμφωνία για την πΓΔΜ.

Πηγή: reader.gr